Ga naar de inhoud
Entertainment

Zevende seizoen Kopen zonder Kijken al in de maak: 'We gaan nog even door'

Kopen zonder Kijken Beeld © Tom Cornelissen

De laatste opnamedag van het huidige, zesde seizoen van 'Kopen zonder Kijken' zit erop. Dat laat stylist Roos Reedijk (47) weten op Instagram. Maar geen paniek: het team is al bezig met het zevende seizoen.

"We gaan nog even lekker door met deze gezellige posse"

'Vandaag hadden we de laatste opname van seizoen 6 alweer!' schrijft Roos bij een fotoreeks waarin ze een kijkje achter de schermen geeft van het populaire woonprogramma van RTL 4. Maar niet getreurd, er komt dus hierna nóg een seizoen aan. En de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. 'We zijn alweer volop bezig met seizoen 7, dus no worries, we gaan nog even lekker door met deze gezellige posse!' 

Bob
Lees ook:
Bob Sikkes verbouwt niet in hele land: 'Ik rijd niet naar Heerenveen'

In Kopen zonder Kijken geven stelletjes de zoektocht naar een nieuwe woning uit handen. Het team, bestaande uit Alex van Keulen, Bob Sikkes en Roos Reedijk, koopt een nieuw huis voor het stel en knapt het zo goed als mogelijk op voor het budget dat beschikbaar is. Afgelopen maandag zagen kijkers hoe blij het jonge koppel Santosh en Vanity is met het gekochte huis. Je ziet er meer over in de video hieronder. 

Santosh en Vanity kijken terug op KZK-avontuur: 'Superblij met het eindresultaat'

01:59
Alex
Lees ook:
Alex van Keulen heeft moeilijkste concessiegesprek ooit in KzK: 'Wat een verdriet'