Ga naar de inhoud
Entertainment

'Geen tweede seizoen voor B&B Vol liefde-spin-off De Ware Jacob'

De Ware Jacob Beeld © De Ware Jacob

Er lijkt geen vervolg te komen op 'De Ware Jacob'. Waarschijnlijk blijft het bij één seizoen van de realityserie waarin Jacob uit 'B&B Vol liefde' ons meenam in de voorbereidingen van een nieuw zomerseizoen in zijn Portugese bed & breakfast.

Jacob wordt in 2021 bekend door zijn deelname aan B&B Vol Liefde. De realityster krijgt tijdens de show vier vrijgezelle dames op bezoek: Monica, Jennie, Anita en Sigrun. Een groot succes is het echter niet, want Jacob houdt geen vrouw over aan zijn avontuur. Na zijn deelname vindt Jacob alsnog de liefde bij Carla, die een fan van het programma is. Later blijkt dat toch geen match te zijn. De relatie houdt slechts vijf weken stand.

Jacob
Lees ook:
Jacob gaat op Tinder na break-up in De Ware Jacob: 'Dit is leuk, zeg'

Toch zien we Jacob binnenkort misschien wel weer even terug op tv. In een speciale terugblikaflevering, waarmee het derde seizoen wordt afgetrapt, gaat presentator Art Rooijakkers langs bij oud-kandidaten om erachter te komen hoe het nu met ze gaat. Zo zien we Debbie en haar pasgeboren baby, love birds Astrid en Harm-Jan, onthult Hans of hij zijn B&B al heeft verkocht en komen we te weten of die van Richard eindelijk af is. B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met? is op 7 juli eenmalig bij RTL4 te zien. 

Bekijk hier hoe Jacob advies geeft aan B&B Vol Liefde-sterren van seizoen twee:

Jacob geeft tips aan nieuwe B&B Vol Liefde-sterren: 'Ervaring maakt master'

04:53
Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe B&B Vol Liefde-reeks trapt af met hoe is het nu met?-aflevering