Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe ochtendshow Radio 538 start maandag: 'Onwijs veel zin in!'

Beeld © Radio 538

De nieuwe ochtendshow van Radio 538 met Tim Klijn, Rick Romijn en Niels van Baarlen begint komende maandag. Het trio is vanaf dan elke werkdag van 06.00 uur tot 10.00 uur te horen, maakt de radiozender woensdag bekend.

"We kijken er daarom ontzettend naar uit om met het team te gaan knallen"

Het was al bekend dat Tim, Rick en Niels De 538 Ochtend zouden gaan presenteren. Ze stappen over van Radio Veronica. Woensdag werd ook bekendgemaakt dat Rick van Velthuysen het ochtendprogramma op die zender vanaf maandag voor zijn rekening gaat nemen.

"Voor ons alle drie geldt dat we jarenlang bij Radio 538 hebben gewerkt. Dat we nu weer terugkeren op het vertrouwde honk, voelt toch als thuiskomen", zegt het trio. '"Hoewel we het vreselijk naar ons zin hebben bij Radio Veronica, stroomt er toch nog steeds groen paars bloed door de aderen. We kijken er daarom ontzettend naar uit om, met het team te gaan knallen in De 538 Ochtend. We hebben er onwijs veel zin in!"

Wietze
lees ook:
Wietze en Klaas stoppen na de zomer met ochtendshow Radio 538

Tim, Rick en Niels nemen de ochtendshow op Radio 538 over van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Zij maakten eerder bekend 'in goed overleg' met het programma te stoppen. De Jager zei destijds dat hij moeite had de 'juiste balans' te vinden tussen het maken van de show en het gezinsleven. "Samen met de zender kwamen we tot de conclusie dat ik het langjarig commitment voor een ochtendshow, in deze fase van mijn gezin, simpelweg nog niet kan overzien."

Wietze
lees ook:
Wietze de Jager snapt keuze 538 om te stoppen met ochtendshow: 'Kon me niet commiteren'

De Jager en Van der Eerden zijn vrijdag voor het laatst te horen in de ochtend van Radio 538. De zender is nog met hen in gesprek over hun toekomst. Nieuwslezeres Florentien van der Meulen blijft wel bij het ochtendprogramma.

Rob Goossens begrijpt keuze van Wietze de Jager om te stoppen niet

05:28