Ga naar de inhoud
Entertainment

Zó veel vragen De Offsiders met Wesley, Andy en Wilfred voor een kwartier optreden

De Offsiders Beeld © YouTube/Dino Music

Ben je ook zo'n fan van de zomerknaller 'Een Aperolletje'? Je kunt De Offsiders, het muzikale gelegenheidstrio bestaande uit Wilfred Genee (55), Wesley Sneijder (38) en Andy van der Meijde (43), inhuren voor je tuinfeest, bruiloft of verjaardag! Wel heb je een flinke zak geld nodig om de mannen voor je te laten zingen.

"Een mix van plezier, sport en een sprankelende chemie"

Je kunt De Offsiders boeken via de boekingswebsite van Wilfred Genee. Daar is te zien dat het trio voor 25.000 euro de grote hit 'Een Aperolletje' ten gehore brengt. Dan denk je misschien: ze hebben toch maar één hit? Dat klopt, ze staan voor die 25.000 euro ook maar een kwartiertje op het podium. Naast hun eigen single doen ze ook covers, zoals 'Meisje Met Rode Haren' en 'Schijn 'n Lichtje Op Mij'. 

Johan
Lees ook:
Johan Derksen en Wilfred Genee met John de Bever op podium

'Een mix van plezier, sport en een sprankelende chemie. Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder staan klaar om te schitteren. Met Aperol als geheime ingrediënt, zullen ze je betoveren en verblijden!' prijzen de heren zichzelf aan op de boekingswebsite.

Dochter
Lees ook:
Dochter Wilfred Genee voorkomt grote brand door 112 te bellen

Heb je dat flinke smak geld nog in een oude sok liggen? Dan heb je geluk, want de mannen zijn deze zomer nog volop te boeken. Ze zitten namelijk nog lang niet vol. Op 14 juni zijn ze wel bezet, dan treden ze op tijdens de opnames van Het Muziekfeest op het Plein in Uden.

Wij spraken het trio tijdens de clipopname. Het interview zie je hieronder. 

Wilfred, Andy & Wesley hopen zomerhit te scoren met Een Aperolletje

01:45