Ga naar de inhoud
Entertainment

Flemming legt optreden stil nadat kind wordt geraakt door bier

Flemming Beeld © ANP

Dat er tegenwoordig tijdens optredens heel wat biertjes kunnen rondvliegen, is algemeen bekend. Helaas gaat het met Pinksterren tijdens een optreden van Flemming (27) flink mis: de 8-jarige Noah wordt vol geraakt door een blikje bier, waarop Flemming besluit zijn optreden stil te leggen. Gelukkig voor Noah loopt het goed af: hij houdt er niks aan over én wordt flink in de watten gelegd door Flemming.

"Hij zag hoe de vader van het jongetje bezorgd om zich heen keek en heeft het optreden even stilgelegd"

Flemming zit midden in een optreden op de Pinksterfeesten in Delfzijl als hij ziet dat het jongetje wordt geraakt. Hij grijpt meteen in. "Hij zag hoe de vader van het jongetje bezorgd om zich heen keek, heeft het optreden even stilgelegd en gevraagd of er EHBO richting het jongetje kon," vertelt zijn manager Ties Teurlings.

Flemming
Lees ook:
Flemming geeft inkijkje in privéleven met nieuwe documentaire

De zanger doet ook nog een poging de blikjesgooier aan te pakken: hij stuurt zijn beveiliging erop af, maar de man wordt niet gevonden. Naderhand meldt de gooier zich toch nog om zijn excuses aan te bieden en uit te leggen dat het blikje niet specifiek op het jongetje gericht was. Gelukkig houdt Noah er niks aan over: hij krijgt na afloop zelfs een meet and greet van Flemming als goedmakertje.