Ga naar de inhoud
Entertainment

Sister Wives-fans geschokt door reünie Kody en Janelle

Sister Wives Beeld © TLC

Het is geen geheim dat Kody (54) en Janelle Brown (54, tweede van links) niet meer op goede voet met elkaar staan. De twee zijn inmiddels een half jaar uit elkaar en Janelle laat regelmatig weten dat ze sinds de breuk gelukkiger is dan ooit. Toch kunnen ze hun gevoelens voor elkaar opzijzetten voor een speciale dag van hun dochter Savannah (18).

Op Instagram is te zien dat Savannah is afgestudeerd en tijdens de ceremonie haar ouders bij zich heeft. Op één foto is bijvoorbeeld te zien hoe Kody stralend poseert met zijn dochter. Voor fans komt met name de aanwezigheid van Kody als een grote schok, omdat hij in Sister Wives maar weinig interesse toont in de levens van zijn kinderen. Hij lijkt alleen maar tijd en aandacht te hebben voor de kinderen die hij met Robyn heeft, zijn momenteel nog enige vrouw. De mijlpalen van zijn andere kinderen laat hij geregeld aan zich voorbijgaan, tot grote frustratie van zijn voormalige sister wives. 

Ondanks
Lees ook:
Ondanks drama tóch een achttiende seizoen van Sister Wives

In het laatste seizoen is ook te zien dat Kody en Janelle regelmatig met elkaar botsen en zelfs heftige ruzies hebben. Toch lijken de twee dit opzij te kunnen zetten voor deze speciale gebeurtenis. Al lijkt het feit dat Kody en Janelle niet samen met Savannah poseren toch wel te zeggen dat ze liever zo veel mogelijk uit elkaars buurt blijven.