Ga naar de inhoud
Entertainment

Familie Wildeman licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Een Huis Vol

Familie Wildeman, Een Huis Vol Beeld © Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Deze zomer maken we kennis met meerdere nieuwe gezinnen in 'Een Huis Vol', waaronder de samengestelde familie Wildeman. Het gezin bestaat uit moeder Priscilla, vader Lukas en zeven kinderen. Hoewel Priscilla in eerste instantie niet staat te trappelen om mee te doen, gaat ze uiteindelijk tóch overstag. En daar heeft ze geen seconde spijt van gehad, vertelt ze aan KRO-NCRV.

"Er gaat geen moment voorbij dat we ons niet kapotlachen met zijn allen"

"Ik dacht meteen: nee, ik ga niet met mijn hoofd op televisie", vertelt Priscilla. "Maar toen ik het hier thuis met Lukas en de kinderen deelde, was iedereen gelijk enthousiast. Het is een kans die je niet vaak krijgt, om aan zoiets mee te mogen doen. Te mogen beleven hoe het is om door camera’s gevolgd te worden. Die once-in-a-lifetime kans, naast het feit dat de kinderen en Lukas voor waren, gaf de doorslag om mee te doen."

Een
Lees ook:
Een Huis Vol-families Jelies en Kraan krijgen speciale serie rondom emigratie

Maar wat kunnen we nu verwachten van het gezin? "We zitten nog vol in de opnameperiode, maar er zijn al zo veel leuke dingen die we hebben meegemaakt. Er gaat geen moment voorbij dat we ons niet kapotlachen met zijn allen", vertelt vader Lukas. Priscilla herinnert zich met name één specifiek moment. "Sophie, onze hond, was loops, en ik dacht dat wel even op te lossen met een mondkapje als luier. Maar toen wilde ze absoluut niet meer lopen en heeft ze heel lang in de kamer stilgestaan."

Familie
Lees ook:
Familie Zeldenrust reageert op vertrek uit Een Huis Vol: 'Erg jammer'

Hoewel ze met volle teugen geniet van de opnames, weet ze nog niet zeker of ze straks gaat kijken. "Lukas en de kinderen gaan zeker kijken. Die zijn heel benieuwd hoe het is geworden. Ik weet het zelf nog niet, ik vind het spannend om mezelf straks op televisie terug te zien. Ik moet mezelf echt gaan overhalen om te kijken. Maar als dat lukt, dan maken we er natuurlijk wel een uitgebreid feestje van. Met z’n allen op de bank met popcorn en snacks om ons Een Huis Vol-avontuur samen te vieren", aldus Priscilla.