Ga naar de inhoud
Entertainment

Kody wil niet dat Truely bij Christine en haar verloofde gaat wonen

Sister Wives Beeld © TLC

Christine Brown (51) is momenteel helemaal in de wolken: ze zit heerlijk in haar vel sinds haar breuk van Kody (54) en is inmiddels verloofd met haar grote liefde David. Helaas voor Christine lijkt Cody roet in het eten te willen gooien. Hij is namelijk niet blij met haar nieuwe relatie en wil ook niet dat hun dochter Truely (13) bij het stel in huis woont.

"Hij is het absoluut niet eens met de verschrikkelijke manier waarop Kody al die jaren met Christine is omgegaan"

De gedachte dat Truely in huis woont bij een ongetrouwd koppel zou hem niet lekker zitten. "Hij heeft al meerdere keren gezegd dat hij het ontzettend ongepast vindt dat Truely bij een ongehuwd stel woont”, zo vertelt een ingewijde aan The U.S. Sun. Volgens de bron zou dit ook één van de redenen kunnen zijn dat Christine al zo snel met David gaat trouwen. 

Dochter
Lees ook:
Dochter Kody Brown maakt hem af: 'Hij is zó manipulatief!'

En er blijkt meer aan de hand te zijn. Kody en David zouden elkaar namelijk echt niet mogen. "David kan Kody niet uitstaan. Hij is het absoluut niet eens met de verschrikkelijke manier waarop Kody al die jaren met Christine is omgegaan."

Dochter
Lees ook:
Dochter Kody reageert met afschuw op zijn bekentenis in Sister Wives

David zou namelijk het tegenovergestelde zijn van Kody. "David is een echte gentleman en hij behandelt Christine als een koningin. Hij neemt haar mee uit eten naar de duurste restaurants en neemt haar mee op allerlei tripjes." Dit zouden allemaal dingen zijn die Kody nooit met haar heeft gedaan.