Ga naar de inhoud
Entertainment

Billie Eilish niet blij met kritiek op kledingstijl: 'Hypocriete idioten'

Billie Eilish Beeld © ANP Foto

Billie Eilish (21) is kwaad op de mensen die haar bekritiseren vanwege haar huidige kledingstijl. Op haar Instagram Stories reageert ze op de 'complete idioten' die volgens haar hypocriet zijn en vrouwen haten.

"Nu ik me comfortabel genoeg voel om iets vrouwelijks te dragen, ben ik zogenaamd veranderd en ben ik een verrader"

De zangeres schrijft de afgelopen jaren volledig door het slijk gehaald te zijn omdat ze er 'jongensachtig' uitzag en 'knapper zou zijn als ze zich vrouwelijker zou gedragen'. Nu ze dit doet krijgt ze naar eigen zeggen juist weer te horen dat ze niet meer de oude Billie is: 'Nu ik me comfortabel genoeg voel om iets vrouwelijks te dragen, ben ik zogenaamd veranderd en ben ik een verrader', schrijft ze.

Billie
Lees ook:
Billie Eilish verlangt soms terug naar tijd voor haar bekendheid

De zangeres laat sinds kort meer zien in soms uitdagende outfits. Dat is anders dan een aantal jaar geleden, toen Billie juist veel grote shirts en broeken droeg om de aandacht niet op haar lichaam te vestigen.

Billie
Lees ook:
Billie Eilish wil straatverbod voor opdringerige fan

In 2021 heeft Billie in Vogue aangegeven dat haar lichaam de aanleiding was voor de depressies die ze had als tiener. Op de toenmalige cover van dat tijdschrift verscheen ze voor het eerst in wat meer onthullende kleding. Dat leidde toen tot veel kritiek.

Billie Eilish vindt leven met tourettesyndroom 'erg vermoeiend'

00:20