Ga naar de inhoud
Entertainment

Wie zorgt er voor boerderij van Dorst als de camera’s zijn vertrokken?

Boerderij van Dorst Beeld © BNNVARA/Witte Geit

In 'Boerderij van Dorst' komen bekende Nederlanders langs om te helpen op de boerderij van presentator Raven van Dorst (38). Tussen het werken door is uiteraard ook tijd voor de nodige gesprekken, maar wie zorgt er eigenlijk voor geiten en kippen als de camera’s weg zijn?

"Het land wordt in de gaten gehouden door mensen van een zorgboerderij in de buurt"

In de eerste aflevering van de nieuwe reeks komen Theo Maassen en Arnon Grunberg langs. Zij maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf waar naast de geiten ook kippen en eenden Gi, Go en Lo komen te wonen. Maar wie zorgt er eigenlijk voor de boerderij en zijn bewoners als het programma afgelopen is?

"Als Raven niet op de boerderij is, dan is er een oppas voor het huis", laat BNNVARA weten aan het Algemeen Dagblad. "Het land wordt in de gaten gehouden door mensen van een zorgboerderij in de buurt."

Raven
Lees ook:
Raven van Dorst zoekt na huisje en boompje ook naar een beestje

Ook Janny van der Heijden, Arnon Grunberg, Bram Krikke, Hanna van Vliet en rapper sor zullen dit seizoen hun opwachting maken in het BNNVARA-programma. Het is alweer de vierde reeks van het programma. In eerdere seizoenen waren onder anderen Gordon, Anouk, Waylon en Douwe Bob te gast.

Kijk de eerste aflevering van Boerderij van Dorst hier terug.

Raven zin in nieuwe reeks Boerderij van Dorst: ‘Voel me een B&B’

01:54
Andere
Lees ook:
Andere zenders azen op Raven van Dorst: 'Aanbiedingen gekregen'