Ga naar de inhoud
Entertainment

Familie Wildeman geen spijt van deelname Een huis vol: 'Kinderen staan te springen'

Een huis vol: Familie Wildeman Beeld © Stijn Ghijsen

Deze zomer vindt er bij de KRO-NCRV-serie 'Een huis vol' een wisseling van de wacht plaats. Zo maken we dit seizoen kennis met de samengestelde familie Wildeman uit Rotterdam. "Het is een kans die je niet vaak krijgt, om aan zoiets mee te mogen doen. Te mogen beleven hoe het is om door camera’s gevolgd te worden", vertelt moeder Priscilla over hun deelname. "Die once-in-a-lifetime kans, naast het feit dat de kinderen en Lukas voor waren, gaf de doorslag om mee te doen."

"Ik vind het spannend om mezelf straks op televisie terug te zien. Ik moet mezelf echt gaan overhalen om te kijken"

En dat terwijl moederkloek Priscilla in eerste instantie niet met haar hoofd op televisie wil. "Maar toen ik het hier thuis met Lukas en de de kinderen deelde, was iedereen gelijk enthousiast", onthult ze op de website van het programma. "De kinderen staan te springen als het productieteam langskomt om te draaien. Als ze er niet zijn, stellen ze continue de vraag wanneer Een huis vol weer langskomt. Ze vinden het echt heel leuk om de camera’s mee te nemen in hun dagelijkse dingen."

Een
Lees ook:
Een Huis Vol-families Jelies en Kraan krijgen speciale serie rondom emigratie

Toch staat niet iedereen binnen het huishouden te trappelen om naar zichzelf te gaan kijken. Priscilla: "Lukas en de kinderen gaan zeker kijken. Die zijn heel benieuwd hoe het is geworden. Ik weet het zelf nog niet, ik vind het spannend om mezelf straks op televisie terug te zien. Ik moet mezelf echt gaan overhalen om te kijken."

Ze vervolgt: "Maar als ik mezelf voor die tijd kan overhalen om te gaan kijken deze zomer, dan maken we er natuurlijk wel een uitgebreid feestje van. Met z’n allen op bank met popcorn en snacks om ons Een huis vol-avontuur samen te vieren."

Familie
Lees ook:
Familie Zeldenrust reageert op vertrek uit Een Huis Vol: 'Erg jammer'

Priscilla is moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Inmiddels is hij al zo lang bij het gezin dat ze zich één grote familie voelen en het liefst krijgen ze er nog een achtste kindje bij.

Een huis vol is deze zomer weer te zien bij KRO-NCRV op NPO 1!