Ga naar de inhoud
Entertainment

Zó neemt KRO NCRV afscheid van de familie Buddenbruck

Beeld © KRO-NCRV

Als de familie Buddenbruck vorige week op Instagram bekend maakt dat ze niet te zien zijn in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, zijn fans van het programma teleurgesteld. De familie is één van de vaste gezichten van Een Huis Vol en fans zijn getuige geweest van heel wat bijzondere momenten uit hun leven. KRO NCRV staat daar vandaag bij stil door wat hoogtepunten te delen.

"Het was een mooie tijd, bedankt familie Buddenbruck"

Het besluit om te stoppen komt niet van de familie Buddenbruck af, maar van KRO NCRV. Zij vinden het tijd voor een nieuw gezin. Heel wat kijkers zijn teleurgesteld vanwege dit besluit, maar krijgen gelukkig nog een 'afscheidscadeautje'. In een video op het Instagram-account van KRO NCRV komen alle bijzondere momenten van de afgelopen jaren voorbij. 

Buddenbruckjes
Lees ook:
Buddenbruckjes niet in nieuw seizoen Een Huis Vol: 'Wij vinden het jammer'

'Na negen seizoenen nemen wij in Een huis vol afscheid van de familie Buddenbruck uit Duitsland. We hebben de afgelopen jaren mee mogen kijken met de meest bijzondere momenten; van geboortes tot bruiloften. Het was een mooie tijd. Bedankt familie Buddenbruck!' zo schrijven ze op Instagram.