Ga naar de inhoud
Entertainment

Sweet Magnolias-fans opgelet: dít is wanneer seizoen 3 te zien is

Sweet Magnolias Beeld © Netflix

Het wachten is (bijna) voorbij voor alle fans van de Netflix-serie 'Sweet Magnolias': vanaf 20 juli zetten Maddie, Dana Sue en Helen - beter bekend als de Sweet Magnolias - weer de bloemetjes buiten in Serenity. Dat heeft de streamingdienst zojuist aangekondigd.

Netflix trakteert zijn abonnees niet alleen op het leuke nieuwtje, ook delen ze alvast een klein tipje van de sluier wat betreft het langverwachte derde seizoen in de vorm van een aantal foto's.

Derde
Lees ook:
Derde seizoen Sweet Magnolias dit jaar nog bij Netflix

In het derde seizoen worstelt Maddie (JoAnna Garcia Swisher) na de vechtpartij bij Sullivan's met de beste manier om haar vriend Cal te helpen en probeert ze haar eigen emotionele pad vrij te maken. Helen (Heather Headley) staat ondertussen voor moeilijke beslissingen wat betref de mannen in haar leven. En Dana Sue (Brooke Elliott) zoekt naar een manier om de cheque van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar familie op het verkeerde been te zetten.

Sweet
Lees ook:
Sweet Magnolias-actrice dropt nu al hint over derde (!) seizoen

Ook staan er het derde seizoen een aantal 'romantische verrassingen' en 'onverwachte gevolgen' op de planning, zo onthult Netflix. Maar de dames pakken deze problemen - en alle complicaties die ze veroorzaken - aan met hun 'kenmerkende warmte, humor en toewijding aan elkaar en degenen van wie ze houden'. En natuurlijk niet te vergeten: met een heleboel margarita's. 

Sweet Magnolias keert 20 juli terug bij Netflix en telt tien afleveringen.