Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers Goede Tijden, Slechte Tijden lyrisch over zomercliff: 'Abnormaal goed'

Goede Tijden, Slechte Tijden Beeld © Tom Cornelissen

'Goede Tijden, Slechte Tijden' sluit ook het 33ste seizoen weer af met een bloedstollende cliffhanger waar heel Meerdijk bij betrokken is. De laatste aflevering, die volgens RTL 'belooft de kijkers mee te slepen in en draaikolk van emotie' is donderdag 1 juni te zien, maar Videoland-abonnees kunnen al een week eerder genieten van de seizoen climax - en laten via Twitter daarom al (positief) van zich horen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Nederlands langslopende soap verlengt in de 33ste zomercliff de grenzen van spanning en drama. In een soapwereld waarin alles mogelijk is worden geliefde personages, van wie sommigen al jaren deel uitmaken van het GTST-universum, geconfronteerd met een huiveringwekkende gebeurtenis als Meerdijk zich klaarmaakt voor de romantische dag van hun geliefde Henk en Laura. Maar natuurlijk gaat dit gepaard met strubbelingen.

Na de huwelijksvoltrekking in de Rozenboom vertrekken alle inwoners naar de partyboot, waar het feest zich voortzet. Terwijl de gasten met elkaar genieten van de bruiloft, geeft iemand de liefdevolle dag onverwachts een compleet andere wending. Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers...

Poll:
Lees ook:
Poll: welke verhaallijn van GTST was dit seizoen het best?

Volgens Peter van der Vorst, Director Content RTL trakteert Goede Tijden zijn kijkers dit seizoen op een 'ouderwets spectaculaire zomercliff die zijn weerga niet kent', en daar zijn kijkers het helemaal mee eens.

Partyboot
Lees ook:
Partyboot is decor voor zomercliffhanger GTST: 'Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers'

Voor niet-Videoland-abonnees is de seizoensfinale op donderdag 1 juni te zien bij RTL 4. Seizoen 34 start op donderdag 24 augustus bij Videoland en op maandag 28 augustus bij RTL 4.

Rob Goossens weet: 'GTST populairder dan andere streamingdienst-series'

05:06
Bron: RTL Boulevard
Meer over