Ga naar de inhoud
Entertainment

André Hazes wil absoluut niet zoenen tijdens 'ochtenddaad'

André Hazes Beeld © ANP

André Hazes (29) doet wederom een boekje open over zijn seksleven. Waar hij eerder in 'De 538 Middagshow' aan Frank Dane (41) onthult een 'friends with benefits'-relatie te hebben met zijn grote liefde Monique Westenberg (45), doet hij nu opnieuw uitspraken over zijn bedgeheimen.

"Dat is voor mij één van de grootste afknappers denk ik" 

In de vaste rubriek 'Mijn gedacht' in de Belgische Radio2-ochtendshow Goeiemorgen Morgen vertelt André dat hij één belangrijke regel heeft in bed. "Er wordt niet gezoend tijdens de ochtenddaad." Daar heeft hij zo zijn redenen voor, vertelt hij. "Na een goeie nacht slapen vind ik adem heel vies. Echt heel vies. Dat is voor mij één van de grootste afknappers denk ik." 

André
Lees ook:
André Hazes bevestigt relatie met Monique: 'Liefde van mijn leven'

Hij vergelijkt de geur van een ochtendadem met dat van een 'dood vogeltje'. Een ochtendkus is voor hem ook een echte 'no go'. Hij geeft dan veel liever een high five, grapt hij.

De zanger geeft vervolgens toe dat hij seks in de ochtend überhaupt niet ideaal vindt. "Eigenlijk vind ik die hele ochtenddaad niet relaxed, want als je het dan wel doet dan ben je allebei je koppen aan het wegdraaien. Dan is het leuke er een beetje van af toch." Als Monique in de vroege morgen dan toch zin heeft in deze niet zo spannende 'daad' kan ze een zoen wel vergeten. "Nee, dat mag echt niet", zegt André stellig. 

André
Kijk ook:
André Hazes geniet van 'friends with benefits'-vorm met Monique Westenberg

André Hazes gaat dieper in op nieuwe vorm relatie Monique: 'Ieder ons eigen plekje'

00:37