Ga naar de inhoud
Entertainment

Partyboot is decor voor zomercliffhanger GTST: 'Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers'

Cliffhanger GTST Beeld © Tom Cornelissen

De laatste aflevering van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is bijna te zien. Op 1 juni kunnen de fans van de soap genieten van de welbekende zomercliffhanger. Deze keer is een partyboot het decor voor de spannendste uitzending van het jaar.

"Natuurlijk gaat dit gepaard met strubbelingen"

Volgens het persbericht over de zomercliffhanger kan de kijker zich verlekkeren aan een dramatisch eind van het 33e seizoen van GTST. Henk en Laura stappen in het huwelijksbootje. 'Natuurlijk gaat dit gepaard met strubbelingen', valt te lezen. Daarna vertrekt het stel met de genodigden naar een partyboot. 'Terwijl de gasten met elkaar genieten van de bruiloft, geeft iemand de liefdevolle dag onverwachts een compleet andere wending. Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers…' 

GTST-actrice
Lees ook:
GTST-actrice reageert op kritiek leeftijdsverschil affaire: 'Je kijkt ook voor de tea'

Peter van der Vorst, director of content van RTL, kijkt terug op een 'succesvol seizoen'. 'Op Videoland is de serie de meest gestreamde lineaire titel. In totaal kijken er dagelijks, verspreid over onze verschillende platformen, zo’n 1,1 miljoen mensen naar de serie. We verheugen we ons alweer op het 34e seizoen!' schrijft hij. 

Linda
Lees ook:
Linda opgewonden door Luuk na signaleren hartaanval barman Marcel in GTST

De zomercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden is op 1 juni te zien om 20.00 uur bij RTL 4. Een week eerder kunnen de fans de aflevering al zien bij Videoland. 

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelt eerder deze maand dat GTST in de top 3 meest bekeken series staat van álle streamingdiensten in Nederland. 

Videoland heeft met GTST goud in handen: 'Heel bijzonder'

00:47
Bron: RTL Boulevard
Meer over