Ga naar de inhoud
Entertainment

Eloise van Oranje emotioneel bij afscheid in Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Tears of joy'

Eloise van Oranje in HPP Beeld © RTL

Het avontuur van Eloise van Oranje (20) in 'Het Perfecte Plaatje Op Reis' zit erop. De gravin moet haar fototoestel aan de wilgen hangen nadat ze het laagste cijfer krijgt van iedereen. En dat is flink balen.

"Ik kijk er met zo'n grote glimlach op terug"

Eloise begint opgewekt aan de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis. De kleindochter van prinses Beatrix krijgt tijdens de eerste shoot meer geloof in zichzelf. De amateurfotografen moeten een B-boy vastleggen tijdens een vette dancemove met op de achtergrond de prachtige architectuur rondom de historische haven van Kaapstad.

Eloise heeft twee locaties gevonden waar ze haar B-boy fotografeert. Ze krijgt zelfs nog hulp van de expert voor deze shoot, Tyrone Bradley. Hij is action sports-fotograaf. Maar helaas kiest Eloise een foto op een locatie waarbij ze de hulp van Tyrone niet heeft.

Numidia
Lees ook:
Numidia el Morabet raakt gewond tijdens shoot in Het Perfecte Plaatje Op Reis

En dat zorgt voor slecht jurycommentaar. Vooral als ze zien welke andere foto's ze heeft geschoten. "Ze heeft de verkeerde foto gekozen", zegt jurylid William Rutten. "Ze zou hiermee tweede of zelfs eerste kunnen worden."

Maar helaas is dat niet zo: ze eindigt met een 5,5 onderaan de ranking. "Ik baal heel erg. Ook omdat ik meer vertrouwen had dan de vorige keren. En dan toch nog steeds zo'n laag cijfer."

Tijdens de tweede shoot moeten de kandidaten 'dieren' fotograferen in de stad. En niet zomaar dieren, maar modellen die beschilderd zijn met bodypaint. Eloise mag als laatste kiezen, omdat ze de vorige shoot onderaan eindigt, en krijgt hierdoor de krokodil. Ze gaat naar een dakterras met zwembad om haar 'krokodil' daar te fotograferen. "Ik denk dat het wel cool kan worden", zegt ze vol zelfvertrouwen.

Leonie
Lees ook:
Leonie ter Braak wordt hitsig van model in Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Moeder Natuur op z’n best'

Ook die foto zorgt niet voor een goed resultaat. Ze krijgt wederom een 5,5. En dat betekent dat ze naar huis moet. "Het is heel jammer, maar ja. Tears of joy", zegt ze terwijl ze naar haar betraande ogen wijst. "Als ik één woord mag gebruiken voor deze reis, zou het 'fantastisch' zijn. Dat is een goed overkoepelend woord voor alles. Ik kijk er met zo'n grote glimlach op terug. Ik ben gewoon heel dankbaar en blij. Elo out!"

Het Perfecte Plaatje Op Reis zie je elke woensdagavond om 20.30 uur bij RTL 4.

Eloise krijgt in Het Perfecte Plaatje Op Reis: De Publieksprijs echter nog een laatste kans om te laten zien dat zij de beste fotograaf van dit seizoen is. Hoe ze het ervan afbrengt, dat zie je in de video hieronder. 

Eloise van Oranje open over badpakgate: ‘Hard om gelachen’

08:30