Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix maakt releasedatum van zesde seizoen The Crown bekend

Beeld © Justin Downing

Kijk jij reikhalzend uit naar het zesde seizoen van 'The Crown'? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Netflix heeft éindelijk bekend gemaakt wanneer het nieuwe en tevens laatste seizoen van succesvolle serie te zien zal zijn. En het is sneller dan je denkt!

Volgens Bela Bajaria, de chief content officer van Netflix, zal de serie komende herfst te zien zijn. De precieze datum is nog niet bekend. 

Netflix
Lees ook:
Netflix deelt eerste beelden William en Kate in The Crown

In het laatste seizoen komen een paar van de belangrijkste momenten in de geschiedenis van de Britse royals voorbij. Zo wordt er ingezoomd op de dood van prinses Diana, die in 1997 in Parijs om het leven kwam, en de opbloeiende relatie tussen prins William en Kate Middleton. William wordt gespeeld door acteur Ed McVey en Kate door Meg Bellamy. 

Ontmoeting
Lees ook:
Ontmoeting William en Catherine te zien in nieuw seizoen The Crown

Ook zien we Imelda Staunton en Jonathan Pryce terug in hun rollen als koningin Elizabeth en prins Philip, net als Lesley Manville als prinses Margaret, Dominic West als prins Charles, Elizabeth Debecki als prinses Diana en Luther Ford als prins Harry. Gillian Anderson is de grote afwezige dit seizoen: zij wilde niet meer terugkeren in haar rol als Margaret Thatcher, waardoor de makers van de serie flink hebben moeten sleutelen aan het script.