Ga naar de inhoud
Entertainment

Martien raakt kies kwijt tijdens klussen: 'Montagekit nodig'

Beeld © SBS/Screenshot Chateau Meiland 15-5

In de nieuwe aflevering van 'Chateau Meiland' is het weer ouderwets klussen geblazen. De Meilandjes doen hun best om hun nieuwe B&B Code Rosé zo snel mogelijk af te krijgen, maar krijgen te maken met de nodige tegenslagen. Martien zijn kies is afgebroken en als je een stukje kies laat liggen tussen al het puin, kun je er natuurlijk vanuit gaan dat die kwijtraakt.

"Ik dacht eerst dat het een stukje tegel was, maar ik moet nu toch wel echt naar een tandarts"

De Meilandjes zijn niet alleen druk bezig in Code Rosé maar klussen ondertussen ook mee in het nieuwe huis van Montana. Het opknappen van haar nieuwe woning verloopt tot nu toe niet helemaal volgens plan en dat betekent dat ze nog wel even zal moeten blijven logeren bij haar vader. "Ik wil wachten tot de keuken af is, dus dat duurt nog wel zeker een maandje."

De
Lees ook:
De Meilandjes komen met een boek over Chateau Meiland

Erica is hartstikke trots op wat Montana tot nu toe allemaal zelf heeft gedaan. “Dat kind heeft zo hard gewerkt, ze gaat ook elke keer ’s avonds weer terug, echt top.” Om Montana een laatste duwtje in de rug te geven, komen Erica, Martien en Maxima haar een dagje helpen. Martien blijkt alleen een 'handicap' te hebben die dag, zijn kies is namelijk afgebroken. "Ik dacht eerst dat het een stukje tegel was, maar ik moet nu toch wel echt naar een tandarts." Erica denkt dat het ook makkelijker kan worden opgelost. "Dat wordt gewoon montagekit", zo merkt ze grappend op. 

Gemengde
Lees ook:
Gemengde reacties op uitvaart oma Jenny in Chateau Meiland

Als Martien besluit het stukje kies even tussen de klusspullen te bewaren, terwijl hij zelf aan de slag gaat, komt hij er al snel achter dat dit geen goed idee is. "Waar is mijn kies nou?", zo roept hij verschrikt uit als hij weer even polshoogte komt nemen. Maxime en Montana zijn druk bezig geweest en hebben het stukje kies over het hoofd gezien. Gelukkig blijkt het uiteindelijk nog ergens achter een doos te liggen.