Ga naar de inhoud
Entertainment

Bekend Nederland zet hun moeder in het zonnetje deze Moederdag

Beeld © Instagram @qtrustfull @tanjajess @yolanthecabau

Tout bekend Nederland laat zondag via Instagram weten dat zij de liefste moeder hebben van de wereld. Dit doen ze natuurlijk niet zomaar, maar omdat het vandaag Moederdag is.

Bridget Maasland zet vandaag niet alleen haar moeder in de spotlights, maar haar hele gezin.

Zangeres Emma Heesters schrijft bij een foto van haar moeder dankbaar te zijn voor 'zo'n geweldig voorbeeld' en op te kijken naar haar moeder. Ook stuurt ze iedereen die vandaag zijn moeder mist 'kracht en een hoop liefde'.

Jim Bakkum maakt van het moment gebruik om de moeder van zijn kinderen in het zonnetje te zetten. 'Ze weet alles voor ze naar het positieve te draaien. Tot het irritante aan toe hoor', schrijft hij bij een foto van zijn 'roze vlek'.

Dave Roelvink ziet Moederdag als een kans een extra zakcentje te verdienen. Hopelijk koopt 'ie er een mooie bos bloemen van voor zijn vrouw. 

Dave
Lees ook:
Dave Roelvink gaat nog een stapje verder in zijn spirituele reis

Noa Vahle - de dochter van Linda de Mol - staat stil bij de bijzondere dag met een zwart-witfoto van zichzelf, haar moeder en broer Julian.

Voor Dylan Haegens is Moederdag nog specialer sinds 'zelf een kleine drol op de wereld te hebben gezet'. 'Heel veel waardering voor wat deze vrouw allemaal voor me heeft betekent in mijn leven', schrijft hij.

Marlijn Weerdenburg heeft geen moeder meer die ze vandaag eens extra kan verwennen en deelt daarom het volgende: 'Voor iedereen die Moederdag viert zonder moeder. Ik denk aan je.'

Patricia Paay gaat deze zonnige Moederdag terug naar het jaar 1980 en deelt een kiekje uit de oude doos van haar moeder, die afgelopen week 97 is geworden. 'Ik kan mij eigenlijk niets van deze foto herinneren maar het zal vast bij de inloop zijn van een feest of een avondje uit.'

Patricia
Lees ook:
Patricia Paay werd 'beetje kregelig' door interview met Rob Kemps

Yolanthe Cabau deelt een heel boekwerk met haar volgers en schrijft bij een foto met haar moeder vandaag extra dankbaar te zijn dat ze ook zelf moeder is van een zoontje, Xess Xava: 'Hij is de meest dierbare en liefdevolle kleine jongen, en zijn moeder zijn heeft mijn hart gevuld met meer liefde dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.'

Temptation Island-ster Annebel Visscher pakt het wat subtieler aan.

Jan de Hoop schrijft nog iedere dag aan zijn moeder te denken bij een vertederende foto van hen samen.

Pernille La Lau viert vandaag een dubbele Moederdag: 'Zij blijft mijn grote voorbeeld in energie en creativiteit in mijn leven!'.

Tim Douwsma publiceert een kiekje van de volgens hem beste moeder en geeft iedereen een virtuele dikke knuffel die zijn of haar mama extra mist vandaag.

Tim
Lees ook:
Tim Douwsma wordt voor de tweede keer vader: 'Zo gezegend'

Tanja Jess wenst iedereen met een moederhart een fijne Moederdag en deelt een post samen met haar twee kids. 'Het moederschap is het mooiste en het ingewikkeldste dat me ooit is overkomen', geeft Tanja toe, die ook best worstelt met het mama zijn. 'Heb er, net als iedereen, niet voor gestudeerd. Je doet je best, maar is dat goed genoeg?' vraagt ze zich hardop af.

Ook Demi de Boer vindt mama zijn het mooiste wat er is, zo schrijft ze in het Engels op Instagram.

Katja Schuurman trakteert haar volgers op 'twee mama’s en twee leuke kinderen'.

Ook de pasgetrouwde Liza Sips geeft haar Moederdag-post een Engelse touch. 'Fijne moederdag voor de vrouwen die alles voor me betekenen!' deelt ze erbij.

Quinty Trustfull heeft deze Moederdag een leuk nieuwtje: de presentatrice mag dit jaar de Pink Ribbon (jubileum) Armband ontwerpen. 'Een prachtig eerbetoon aan mijn veel te vroeg overleden moeder. Ze had een heel agressieve vorm van borstkanker. Bijna twintig jaar geleden verloren we haar... het gemis is er nog elke dag.'

Quinty
Lees ook:
Quinty Trustfull neemt afscheid van haar leventje in The States