Ga naar de inhoud
Entertainment

Jordy Huisman vertrouwde eigen vriendin niet meer na De Verraders

Sander en Jordy Huisman Beeld © ANP

Voor broers Jordy (39) en Sander Huisman (43) vindt onlangs na een lange, zware en intens psychologische weg dan eindelijk het moment van de waarheid plaats. Na weken liegen en bedriegen komt er een eind aan het spel dat 'De Verraders' heet. Alhoewel, helemaal voorbij is het niet: Jordy neemt het verraad namelijk mee naar huis.

"Als mijn vriendinnetje wat zei, ging ik telkens heel diep"

Realitea #9: Hebben Katinka en Sander het bijgelegd en wat kopen de getrouwen van het zilver?

11:54

In een Realitea vertelt Jordy dat ze echt even hebben moeten bijkomen van het avontuur. "Het was een geweldige tijd, maar het heeft heel veel indrukken gemaakt." Als Fawry vervolgens aan Jordy vraagt of hij nog steeds effecten merkt van zijn deelname, geeft de Kris Kross Amsterdam-ster toe dat hij wel even moet schakelen wanneer hij thuiskomt. Zo vertrouwt hij zijn eigen vriendin niet meer.

"Ik praatte nog heel erg in de verraders-vorm", legt hij uit. "Dus als mijn vriendinnetje wat zei, ging ik telkens heel diep. Dus zij zei op een gegeven moment tegen mij: 'Je zit niet meer in het spel, je kan je gewoon normaal gedragen.'"

Sander
Lees ook:
Sander Huisman deelt zoet filmpje van thuiskomst na De Verraders

Hij vervolgt: "Het spel ging 24 uur lang door, elke dag - en wij zaten er natuurlijk tot het laatst in. En om dan thuis in één keer normaal te doen, dat was gewoon heel erg lastig."

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #8 Annebel kreeg gek verzoek van Michella en hebben Martijn en Nicole nog contact?

15:37
Tranen
Lees ook:
Tranen na bloedstollende finale in De Verraders: 'Ik kan het niet geloven'