Ga naar de inhoud
Entertainment

Luuk over kritiek op Valerio in Renze: 'Zijn kracht ligt buiten de studio'

Valerio Zeno en Luuk Ikink Beeld © ANP/Rianne Barger

Waar Luuk Ikink (40) en Rob Goossens (32) eerder in De BLVD Podcast nog staan te juichen om méér Valerio Zeno (39) na zijn opwachting in 'Echte Meisjes in de Jungle', moet het duo in de meest recente aflevering toegeven dat zijn carrière zich even in een dipje bevindt.

"Programma’s zoals Echte Meisjes, die rol past hem zo goed"

De afgelopen weken is Valerio te zien als sidekick van Renze Klamer in diens talkshow. Waar Valerio in Echte Meisjes van het beeldscherm knalt door zijn gortdroge opmerkingen, komt hij in zijn rubriek bij Renze niet echt lekker uit de verf. Eerder is Angela de Jong al kritisch over de presentator en ook Rob vindt er wat van: "We weten hoe het gaat dit moment met de traditionele talkshows; Vandaag Inside doet het goed, de anderen hebben het gewoon zwaar. Dus ik vind het goed dat ze op zoek gaan naar wat anders (…), alleen tot nu toe is er niet één bijdrage geweest die echt goed was."

De BLVD Podcast #27: Een verwarmde kaasschaaf en wat nú te doen voor Aran in Liverpool?

41:28
Annebel
Lees ook:
Annebel wilde niet naar Echte Meisjes in de Jungle-reünie komen

Vooral het laatste item van Valerio met goochelaarsduo Siegfried en Joy vindt Rob behoorlijk pijnlijk. Helemaal omdat tijdens de uitzending vrij duidelijk wordt dat Valerio niet zelf met het idee is gekomen, maar de redactie. "Dan is het niet meer Valerio die de show overneemt, maar Valerio die meedoet wat de redactie van hem vraagt."

Luuk snapt wel dat een zoekend programma zoals Renze Op Zondag Valerio inschakelt na het succes Echte Meisjes. Maar hij heeft het idee dat de kwaliteiten van Valerio meer buiten de studio liggen. "Die tongue-in-cheek-achtige programma’s zoals Echte Meisjes, die rol past hem zo goed."

Valerio
Bekijk ook:
Valerio Zeno zinspeelt op nieuwe reeks Echte Meisjes: 'Met de oude garde'

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Normaal verschijnt elke donderdag een nieuwe aflevering.

Deze
Lees ook:
Deze sterren zien wij graag in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle