Ga naar de inhoud
Entertainment

Wat zijn de plannen van Mia en Dion na het songfestival?

Mia Nicolai en Dion Cooper Beeld © ANP

Nu het songfestivalavontuur van Mia Nicolai (27) en Dion Cooper (29) is afgelopen, ligt de toekomst voor de artiesten open. Concrete plannen hebben de twee echter zo kort na het stranden in de halve finale nog niet. "Mijn brein gaat even tot nu toe, zeg maar", zegt Dion dinsdagnacht tijdens een persmoment met de Nederlandse media.

"Ik had op de planning staan om lekker naar de finale te gaan, maar die mag eruit"

Of ze weer samen gaan zingen, weten de twee nog niet. "Wie weet", vertelde Mia. Ze neemt voorlopig eerst even rust. "Ik denk dat ik tot zondag vrij neem en vanaf dan staan er weer allemaal sessies in de studio gepland en dat ga ik gewoon doorzetten."

Mia
Lees ook:
Mia en Dion balen na mislopen songfestivalfinale: 'Is wat het is'

Daar sluit Dion zich bij aan. "Ik had op de planning staan om lekker naar de finale te gaan, maar die mag eruit. Dat zal waarschijnlijk vervangen worden door rust en fijne mensen om ons heen en even terugblikken op wat een gekke reis dit was. En ik denk dat daar heel veel dankbaarheid bij komt kijken."

Duncan
Lees ook:
Duncan Laurence trots op Mia en Dion: 'Jullie hebben gevochten'

Hoewel Mia 'baalt' dat het niet is gelukt de finale te halen is ze naar eigen zeggen een vechter. "Ik voel dat ik straks wakker word en weet: dit is nog maar het begin", vertelde ze. "Ik heb nog zoveel zin om te werken aan alle muziek die nog gaat komen en dat te delen met de wereld. Ik heb nog steeds heel veel vertrouwen in de toekomst als artiest en dat is het belangrijkste."

Met veel 'inspiratie' vertrekt de zangeres uit Liverpool. Dion neemt de 'gekte en de groei die eraan gekoppeld is' mee naar huis. "En wat we allemaal maar hebben mogen meemaken de afgelopen maanden. Ik moet me morgen echt nog even knijpen nog van wat er allemaal is geweest."

Vader Mia Nicolai reageert op kritiek vals optredens: ‘Pijnlijk maar terecht’

10:10