Ga naar de inhoud
Entertainment

Seks- én kotsproof: Meilandjes stellen strenge eisen aan bedden in Code Rosé

Martien Meiland in Chateau Meiland Beeld © Talpa/screenshot Chateau Meiland 8 mei

Niets dan het beste in Code Rosé. Daarom leggen de Meilandjes de lat hoog in hun bed & breakfast in Noordwijk. In het bijzonder in de slaapkamers. Zo hecht de familie veel waarde aan een seksproof kamer én braakbestendige bedden, blijkt uit de aflevering van maandag.

"Ligt u al in scheiding? Dan is deze kamer perfect voor u" 

Op het moment van filmen is het nog tweeënhalve maand tot de opening van Code Rosé. Het pand is nog een grote bouwval. Dit keer focussen de Meilandjes zich op de slaapkamers. Maxime merkt in een specifieke ruimte op dat 'als je hier zou seksen', ze het in de andere kamer zullen horen.

Om dat te checken, bootst Maxime een stevige sekspartij na door te bonken op de muren. "Dat is toch erg", giebelt ze. "Je moet het opvullen", oppert ze qua geluiddemping. "Of je moet een bordje ophangen met 'seks' en dan een kruisje erdoor." Of, gaat ze verder: "'Ligt u al in scheiding? Dan is deze kamer perfect voor u'." 

Meilandjes
Lees ook:
Meilandjes verstoren begrafenis vanuit Code Rosé: 'Aso'

Even later gaan Martien, Erica en Maxime bedden testen bij een beddenzaak. Vooral Martien blijkt uiterst kritisch te zijn op dit vlak. Zo wálgt hij van zachte bedden. "Ik vind dit wel lekker hard. Ik hou wel van hard", zegt de B&B-houder als hij op een matras ligt. 

Als ze onder het genot van een worstenbroodje zich over de kleuren van de bedden buigen, komt Martien met een opmerkelijk aandachtspunt als het over de kinderbedden gaat. "Die zou ik in een donkere kleur doen, eventueel met overgeven. Kinderen geven heel vaak over. Doe dat blauw maar." "Jij altijd met je kotsen", lacht Erica.

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland schrikt van Leroys schilderwerk in nieuw huis: 'Hoort dit zo?'

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6 en kun je hier terugkijken.

Zo reageert Martien op de kritiek over de prijzen van Code Rosé: 

Martien haalt schouders op over kritiek hoge prijzen Code Rosé

03:24