Ga naar de inhoud
Entertainment

Sander Huisman deelt zoet filmpje van thuiskomst na De Verraders

Sander Huisman in De Verraders Beeld © Jasper Suyk

Na wekenlang liegen en bedriegen in 'De Verraders' kun je wel stellen dat Sander Huisman (43) gesloopt is. Het gaat tot en met de laatste ronde tafel hard tegen hard. Gelukkig kan de Kris Kross-dj rekenen op een warm onthaal thuis, blijkt uit een filmpje dat hij deelt.

"Hier kan geen zilver tegenop"

Eenmaal terug in Nederland kan Sander ongetwijfeld niet wachten om zijn gezin te zien en vice versa. 'Hier kan geen zilver tegenop', schrijft Sander bij de beelden waarop zijn drie kinderen hem omhelzen.

Kris
Lees ook:
Kris Kross Amsterdam-dj Sander Huisman is verloofd: 'Ze zei ja!'

Zo warm als Sander thuis onthaald werd, zo kil was de sfeer tijdens De Verraders. Sander was vanaf dag één een verrader, maar kreeg het aan de stok met zijn medeverraders Maria Fiselier en Katinka Simonse.

Toen beide dames Sander meerdere keren voor de bus gooiden, besloot hij ze voor te zijn en hen uit het spel te werken. Uiteindelijk chanteerde hij zijn broer Jordy om ook verrader te worden. Helaas bleken de gebroeders Huisman niet opgewassen tegen de getrouwen, die er met het zilver vandoor gingen. 

Zo blikken Sander en Jordy terug op hun De Verraders-avontuur: 

De Verraders-broertjes hadden het moeilijk: 'Ik zag het niet meer'

02:06
Chahid,
Bekijk ook:
Chahid, Billy en Noor blikken terug op finale De Verraders: 'Nog nooit zo spannend geweest'

Ben je in een zwart gat beland nu dit seizoen tot een eind is gekomen? Op Netflix is nu De Verraders USA te zien. Bovendien is er een versie met onbekende Nederlanders in de maak. De aanmeldingen stromen binnen, vertelt presentator Tijl Beckand:

Tijl Beckand: 'Meer dan 2000 mensen hebben zich aangemeld voor De Verraders'

00:52