Ga naar de inhoud
Entertainment

Mattie Valk en vriendin na 4 jaar 'als vrienden' uit elkaar

Mattie Valk Beeld © ANP

Mattie Valk (38) is de ochtendshow 'Mattie & Marieke' met verdrietig nieuws begonnen. De Qmusic-dj laat weten dat hij en zijn vriendin Jamy na een relatie van vier jaar uit elkaar zijn.

Volgens Mattie zijn ze een tijd terug in 'vriendschap' uit elkaar gegaan, zo bevestigt een woordvoerder van Qmusic aan RTL Boulevard. Mattie gaat verder niet op de breuk in, al grapt zijn sidekick Joe wel dat Mattie zijn boot een andere naam moet geven, omdat die nu ‘Jamy’ heet.

Mattie
Lees ook:
Mattie Valk vernielt mengpaneel met energydrank: 7500 euro schade

Mattie maakte de relatie in juli 2019 wereldkundig in de ochtendshow, nadat ze elkaar via gemeenschappelijke vrienden leerden kennen. Hij was destijds 'van de kaart van verliefdheid'. Bovendien kon Jamy de goedkeuring van zijn moeder wegdragen.

 "Jamy maakt een stofje bij me aan waar ik blij van word", zei Mattie in 2021 nog tegen Beau Monde. "We kunnen enorm lachen, er is altijd wat aan de hand, waardoor het nooit saai wordt. (...) We maken elkaar gelukkig."

Mattie en Jamy woonden niet samen. Naar eigen zeggen omdat hij haar 'niet lastig wilde vallen' met een wekker die 's ochtends om 4 uur gaat. 

Mattie
Lees ook:
Mattie Valk vindt dat hij niet moet 'zeuren' over herkend worden

Mattie en Jamy maakten samen het nodige mee. Zo verloor Jamy onlangs haar vader.

Mattie Valk 'overvallen door verdriet' na overlijden schoonvader

03:20