Ga naar de inhoud
Entertainment

Monique Westenberg keert zonder André Hazes terug naar Nederland

André Hazes op vakantie met Monique Westenberg en André Junior Beeld © Instagram @andrehazes

Monique Westenberg (45), André Hazes (29) en hun zoontje André (6) hebben een heerlijke vakantie in Amerika achter de rug. Op Instagram laat Monique haar volgers weten dat het tijd is om weg te gaan. De zanger gaat echter niet mee terug naar Nederland.

"We hebben super leuke dagen gehad" 

Aan al het moois komt een eind, dus zo ook de vakantie van Monique en haar zoontje. Toch baalt ze er niet enorm van: "Ik vind het lekker om weer naar huis te gaan, hoor. Altijd wel, hoor. Lekker weer naar de hondjes. We hebben het heel leuk gehad en gezellig met elkaar." Wie nog niet aan thuis hoeft te denken, is André. Hij blijft voorlopig nog even in Amerika, vertelt ze. "André is daar nog. Die blijft hier met Djarno en Diego, dus die gaan met elkaar nog wat toffe dingen doen. En wij gaan lekker naar huis."

Aran
Lees ook:
Aran Bade over relatie André en Monique: 'Het is een poppenkast'

Monique Westenberg blikt terug op familiereis naar Amerika: 'Super leuke dagen gehad'

00:59

Nu de schoolvakantie er op zit, hebben Monique en kleine Dre geen andere keus dan om in het vliegtuig naar huis te stappen. "Deze jongen moet maandag natuurlijk terug naar school. Dat wordt wel zwaar met de jetlag, maar dat nemen we erbij natuurlijk. Want we hebben superleuke dagen gehad." 

Op Instagram deelt Monique een foto van het afscheid met André en zijn zoontje: 

André
Lees ook:
André Hazes kust Monique Westenberg: 'Mijn hart ligt voor altijd bij jou'