Ga naar de inhoud
Entertainment

Xess Xava breekt sleutelbeen bij voetbalwedstrijd: 'Kon niet slapen van de pijn'

Yolanthe en Xess Xava Beeld © Instagram @yolanthecabau

De schrik zit er goed in bij Yolanthe Cabau van Kasbergen (38). Nadat zoon Xess Xava (7) een ongeluk krijgt tijdens een voetbalwedstrijd, besluit Yolanthe om hem te laten onderzoeken in het ziekenhuis. 'Hij kon niet slapen van de heftige pijn', schrijft ze op social media.

"Hij bleef zeggen dat het goed met hem ging, omdat hij me niet bezorgd wilde maken"

Met vijf filmpjes neemt Yolanthe haar volgers mee tijdens het ziekenhuisbezoek, waar Xess binnenstebuiten wordt gekeerd om te achterhalen wat er met hem aan de hand is. 'Hij bleef zeggen dat het goed met hem ging, omdat hij me niet bezorgd wilde maken', schrijft Yolanthe bij de eerste video. 'Is hij niet dapper en schattig? Ik hou zoveel van deze kleine jongen', deelt ze bij een andere video. Uiteindelijk blijkt dat Xess Xava zijn sleutelbeen heeft gebroken. 

Xess
Zie ook:
Xess Xava in tranen tijdens safari-vakantie met Yolanthe: 'Ben bang'

Xess slaat zich in het ziekenhuis moedig door de tegenslagen heen. Hij baalt er in eerste instantie vooral van dat hij zes weken geen jiu jitsu mag doen, terwijl hij bijna een nieuwe band zou halen.

Eenmaal op het voetbalveld ziet hij met lede ogen aan hoe zijn vriendjes wel mogen spelen, maar hij zelf aan de kant moet blijven. Al komt de lach volgens Yolanthe snel weer terug op zijn gezicht wanneer ze bezoek krijgen van een hond, schrijft ze bij een selfie. 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe en Xess Xava op ziekenbezoek bij Sylvia Sneijder