Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard en dochter Priscilla werken rustig aan herstel band

Patty en Priscilla Beeld © Instagram @pattybrard

De relatie van Patty Brard (68) met haar dochter Priscilla Nasi (39) is inmiddels 'beter dan ooit', na jarenlang geen contact te hebben gehad. Dat vertellen de twee, die in 2019 na tien jaar weer werden herenigd, in een interview met 'Beau Monde'.

"Het liefst zou je alles op één dag willen uitpraten"

Hoewel de presentatrice en haar dochter blij zijn met hun hereniging, overhaasten ze niets. "Het liefst zou je alles op één dag willen uitpraten, maar we zijn van mening dat we niks moeten overhaasten. We hebben elkaar en elke dag is een nieuwe dag", zegt Priscilla. "Dat we elkaar jaren niet hebben gezien, betekent niet dat we nu elke dag moeten bellen. We doen het rustig aan."

Patty
Lees ook:
Patty Brard: 'Niets of niemand komt nog tussen mij en Priscilla'

Patty begrijpt waarom Priscilla destijds het contract verbrak, maar wil daar 'en public' niets over zeggen. "We richten ons nu vooral op de toekomst."

Daar is Priscilla het mee eens. "Het klinkt misschien zweverig maar alles heeft een reden. Het is jammer dat er tien jaar tussen heeft gezeten, maar dat heeft wel geleid tot waar we nu staan. We werken aan onze band als moeder en dochter, als vriendinnen maar ook apart van elkaar. Blijkbaar was dit nodig."

Patty
Lees ook:
Patty Brard heeft sleutels van nieuwe woning: 'Gelukkiger worden we niet'

Volgens Priscilla lijkt ze erg op haar moeder en hebben ze beiden een koppig karakter. Vroeger kon dat nog wel een botsen, maar tegenwoordig staan ze er anders in. Patty vertelt: "Aan de andere kant botst het minder dan vroeger, omdat ik ouder word en vaker denk: whatever. Vroeger ging ik als moeder vaak met de hakken in het zand staan." Tegenwoordig deelt ze als moeder daarom niet meer de lakens uit. 

Patty
Lees ook:
Patty Brard tekent koopcontract van huis in Almere: 'We did it'

De twee hebben al toekomstplannen gemaakt: samen weg, bijvoorbeeld naar Marokko. En moeder en dochter hebben ook een gemeenschappelijke doel. "Een andere droom van ons is om een opvangcentrum voor honden te beginnen op Ibiza", vertelt Patty. "Het wordt een luxe hondenhotel inclusief opvang voor zielige hondjes. De luxe honden kunnen bij mij inchecken en de opbrengsten van die luxe honden stoppen we dan weer in de opvang van zielige hondjes."

Het hele interview lees je in de nieuwe Beau Monde.