Ga naar de inhoud
Entertainment

André Hazes emotioneel over zoon: 'Schrik hoe snel het gaat'

Beeld © ANP

André Hazes (29) viert momenteel vakantie in Los Angeles met Monique Westenberg (45) en hun zoontje André (6). De qualitytime met zijn gezin zet de zanger overduidelijk aan het denken: op Instagram staat hij stil bij hoe snel zijn zoontje groter wordt.

"Hij is soms zo wijs, maar ook nog heerlijk jong"

André deelt meerdere foto’s van hun uitstapjes in Amerika. Daarbij plaatst hij een tekst die voor ouders herkenbaar is. 'Soms kijk ik naar Dré en dan schrik ik hoe snel het allemaal gaat', schrijft hij onder meer. 'Hoe groot hij aan het worden is. Hij is soms zo wijs, maar ook nog heerlijk jong. Zo grappig, maar soms ook zo bijdehand. Herkenbaar?'

André
Lees ook:
André Hazes en Monique Westenberg genieten van Los Angeles met kleine Dré

André en Monique genieten overduidelijk van hun vakantie in hun favoriete vakantieland en delen er dagelijks foto's over. Ondanks eerdere breuken hebben ze hun 'vorm' gevonden in hun 'friends with benefits'-relatie. 

"Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent", zei André eerder over zijn huidige relatiestatus in gesprek met Frank Dane op Radio 538. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar."

André Hazes geniet van 'friends with benefits'-vorm met Monique Westenberg

00:54
André
Lees ook:
André Hazes bevestigt relatie met Monique: 'Liefde van mijn leven'