Ga naar de inhoud
Entertainment

Jury verrast door spectaculaire onthullingen in Make Up Your Mind

Make Up Your Mind Beeld © RTL

De kijkers van 'Make Up Your Mind' hebben weer een bijzondere avond achter de rug. En zij niet alleen: ook gastjuryleden Jelka van Houten (44) en Edson da Graça (41) zijn verrast door de onthullingen van de queens.

"Fuck them"

In de vierde aflevering van Make Up Your Mind zien we opnieuw vijf queens die de strijd met elkaar aangaan voor een plekje in de finale. Wie weet de jury, met aan het hoofd drag queen Envy Peru, te overtuigen?

Trixy McQueenie

Trixy McQueenie heeft het minst gepresteerd en dat betekent dat zij linea recta naar huis moet. Maar niet voordat ze haar ware identiteit heeft onthuld. En dat zorgt voor een grote shock bij de juryleden: het blijkt niemand minder dan Tim den Besten.

Trixy McQueenie geeft alles tijdens optreden

01:55
Ruben
Lees ook:
Ruben Nicolai blikt terug op 'heftig' Make Up Your Mind-avontuur

Little Miss Know It All

Haar prachtige jurk leent zich perfect voor een windmachine. En daar maakt Little Miss Know It All ook gretig gebruik van. Toch moet zij na de lipsyncronde het veld ruimen. Tijdens de onthulling geloven de juryleden niet wat ze zien. Is dit echt? Ja, het is echt! Het is Roelof Hemmen.

Little Miss Know It All steelt de show met windmachine

01:43

Miss B. Conny

Miss B. Conny is een ware superheld. En dat is te zien aan haar fearless optreden. De jury is onder de indruk. Nikkie de Jager denkt te weten wie B. Conny is. Haar onthulling zorgt dan ook voor blijheid bij Nikkie. Het is namelijk Kees van der Spek. Nikkie vindt het heel betekenisvol dat juist déze man meedoet aan het programma. "Kees heeft gewoon een hele following van heteromannen. En mannen met vaak een bepaalde mening", zegt ze. "Fuck them", reageert Kees. Wat een held!

Nikkie de Jager heel blij na onthulling Miss B. Conny: 'Betekent zoveel'

02:42

Miss Unique

Miss Unique wil echt indruk maken op de jury, dus zit er niets anders op dan zich te wagen aan de danspaal. Ze weet de jury omver te blazen, maar wint de aflevering nét niet. Tijdens de onthulling bekent Jelka van Houten dat zij en Miss Unique een geschiedenis hebben samen. Ze hebben namelijk op het podium veel en vaak speeksel uitgewisseld. Miss Unique blijkt Charly Luske te zijn. Hij doet mee voor zijn dochter. "Ik heb een transdochter. Dat is niet hetzelfde, dat weet ik. Maar het is wel een bepaalde community in een bepaalde hoek die meer steun kan gebruiken", verklaart Charly zijn deelname.

Jelka van Houten heeft met Miss Unique 'speeksel uitgewisseld'

04:01

Bonnie Éclair

De jury wordt door Bonnie Éclair verrast met een heerlijke performance. De showqueen geeft een geweldige dansshow weg. Ze weet de vakjury te overtuigen en wordt linea recta naar de finale gestuurd. De onthulling blijft dus helaas uit.

Bonnie Éclair verrast jury met heerlijke performance

01:32
Telefoon
Lees ook:
Telefoon Albert Verlinde ontploft na Make Up Your Mind: 'Feest om te doen'

Sweetie Tootsie

Bonnie Éclair mag naar de finale, maar moet nog wel een award overhandigd krijgen. Die krijgt ze van Sweetie Tootsie. Wie deze smulpaap is, weten de panelleden niet, maar een grote gok van Team Nikkie blijkt juist te zijn. Het is niemand minder dan Rudolph van Veen.

Wie is de mysterieuze queen Sweetie Tootsie?

04:04

Make Up Your Mind zie je elke zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4.