Ga naar de inhoud
Entertainment

Johan Derksen ziet liever Davina Michelle naar songfestival gaan

Johan Derksen en Davina Michelle Beeld © ANP

Johan Derksen (74) ziet liever Davina Michelle (27) naar het songfestival gaan dan onze huidige inzending Mia Nicolai (27) en Dion Cooper (29). Dat vertelt hij vanavond in 'Vandaag Inside'.

"Er zit helemaal niks in"

De mannen van Vandaag Inside zitten vanavond eerste rang bij het optreden van Mia en Dion bij Khalid & Sophie. Hun studio zit namelijk zo ongeveer naast de studio waar de NPO 1-talkshow wordt opgenomen. Ze bespreken de vernieuwde performance van Mia en Dion in hun show. Johan Derksen is enthousiaster dan eerst: "Het was iets beter." Maar hij vindt het nummer niks en de twee zangers hebben 'geen soul in hun stem'. "Er zit helemaal niks in." 
 

Mia
Lees ook:
Mia en Dion passen songfestivalnummer aan: 'Vechten al zes maanden'

Hélène Hendriks is het met hem eens. Ze vindt dat de aanpassingen die onze songfestivalinzending aan het nummer heeft gemaakt niet goed uitpakken. "Er stond zoveel druk op, dus wat dat betreft goed gedaan. Alles er zit geen ziel meer in het nummer." René van der Gijp is wel blij dat de twee nu tegenover elkaar staan in plaats van om elkaar heen dartelen. "Dat geeft meer rust." 

Ze hebben geen goed woord over voor Duncan Laurence, die Mia en Dion heeft voorgedragen. "Hij maakt wel een foutje. Hij zegt: 'Het kan mij niet meer schelen', maar ze doen dit voor heel Nederland", zegt Hélène. Johan walgt van de oud-winnaar van het songfestival. "Ik vind het wel een kwalletje." Ook Mia en Dion krijgen er van langs. "Het waren drie zuurpietjes bij elkaar."

Mia
Lees ook:
Mia en Dion dalen bij bookmakers, maar tij kán nog keren

Johan ziet liever anders ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. "Ik zie gisteren Davina lopen. Stuur die er naar toe. Dat is niet mijn muziek, maar ze raakt me wel." Davina heeft gisteren opgetreden voor de koning in Rotterdam. 

Mia en Dion hebben nog geen hoge ogen gegooid in Europa, maar onderstaande inzendingen weten het publiek ook niet op de juiste manier te raken. 

Het kan nóg valser: ook deze songfestivalkandidaten slaan de plank mis

04:19