Ga naar de inhoud
Entertainment

Bekend Nederland geniet van Koningsdag 2023

Beeld © Instagram @bowilkes @douwebob

Nederland viert vandaag feest op de 56ste verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Niet alleen in Rotterdam, maar overal in het land mag de vlag uit. Ook onze BN’ers genieten vandaag met een tompouce en een Oranjebitter.

Willem-Alexander mag dan misschien wel in Rotterdam zijn, Douwe Bob gaat vandaag met zijn eigen kleine koning op pad in Amsterdam.

Noah Vale, de dochter van Linda de Mol, viert Koningsdag met een kiekje uit het tijdschrift van haar moeder. Ze dragen alle drie het 'LOVE AMALIA' shirt, dat LINDA. uitbrengt in samenwerking met HEMA.

Voor Tanja Jess geen tompouce, de 56-jarige is namelijk op Rhodos. Dat betekent echter niet dat ze Koningsdag zomaar aan haar neus voorbij laat gaan. 'Ik hou het even bij dit oranje tuniekje en misschien nog een glaasje bubbels, want die gaan er altijd wel in', schrijft ze.

Pech
Lees ook:
Pech voor Frans Bauer deze Koningsnacht: 'Wat een ellende'

Selma van Dijk moet eerst nog even werken, maar gaat vanmiddag 'lekker genieten van de feestelijkheden in eigen dorp'. 

Bo Wilkes, bekend van Echte Gooische Moeders, is er al helemaal klaar voor! 

Kris Kross Amsterdam viert vandaag feest door heel het land. 'Wij zijn oranje', schrijven de heren terwijl ze poseren voor hun tourbus.

Patrick Martens is deze Koningsdag op pad voor Koffietijd in Rotterdam.

Deze
Lees ook:
Deze outfits dragen prinses Amalia en Ariane tijdens Koningsdag

Koos van Plateringen viert Koningsdag niet met alcohol, maar met bloemen. 'K-dag was voor mij altijd zuipen en zuipen tot vroeg in de ochtend. Mooie tijden ook, maar het werd steeds grimmiger', schrijft de presentator op Instagram. Daarom zoekt hij de laatste jaren de rust op. 'De drukte maakt me onrustig en doet me verlangen naar veel bier en daar heb ik geen zin meer in! Das het mooie, zonder alcohol kan en durf ik steeds meer te doen wat het best voor me is.'

Frank Dane is als radio-dj aanwezig bij 538 Koningsdag in Breda.

Roxeanne Hazes viert Koningsdag met haar zoontje Fender.

Koningsdag
Lees ook:
Koningsdag afgesloten met optredens Lee Towers en Davina Michelle

Fred van Leer doet zoals ieder jaar een persiflage van prinses Beatrix.

Rob Geus heeft tijdens zijn bezoek aan de koningsdagviering in Rotterdam een selfie weten te maken met prinses Ariane, de jongste dochter van koning Willem-Alexander. De presentator deelt het resultaat trots op Instagram.

Maan is vandaag gewoon aan het werk! Want de zangeres moet optreden op Koningsdag. Voor het Radio 535 koningsdagfeest is Maan aanwezig in Breda. 

Frans Bauer en zijn Mariska genieten vandaag van de oranje tompoezen.