Ga naar de inhoud
Entertainment

Jaimie nieuwe columnist Grazia: 'Van stempel golddigger loskomen'

Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie Vaes (33) is de nieuwe columnist van het tijdschrift 'Grazia'. De ex-vriendin van rapper Lil Kleine (28) wil met haar columns een inkijkje geven in haar leven als frequente reiziger, maar ook in dat van werkende moeder.

"Veel mensen weten niet dat ik het allemaal alleen doe, ik krijg nul hulp of alimentatie"

"Ik wil jullie een kijkje geven in mijn dagelijkse leven, waarbij ik veel op reis ben. Maar ik zal me zeker ook uitspreken over actuele onderwerpen, zowel positief als negatief", zegt Jaimie in reactie op de website van Grazia. Jaimie wil ook 'de echte Jaimie' laten zien. "Mensen zien bij mij vaak toch vooral de buitenkant of krijgen een beeld door wat ze lezen in de media", aldus Jaimie. "Ik neem jullie mee in leuke en ook minder leuke gebeurtenissen, maar die hoop ik nu wel achter me te hebben gelaten."

Lil
Lees ook:
Lil Kleine in nieuwe rap over Jaimie Vaes: 'Zet je uit mijn gedachten'

De influencer neemt de lezer straks onder meer mee in haar leven als ondernemer waarin zij haar eigen geld verdient. "Ik heb in de verhalen rond mijn ex meer dan eens het stempel 'golddigger' gekregen. Dan lees ik dingen als: 'Ze kan niet meer voor zichzelf zorgen', maar dat kan ik heel erg goed", zegt Jaimie. "Veel mensen weten niet dat ik het allemaal alleen doe, ik krijg nul hulp of alimentatie. Ik wil heel graag van dit soort verhalen loskomen en meer mijn eigen ík laten zien. Dat het gaat over Jaimie en niet alleen maar over wat er de afgelopen tijd is gebeurd."

Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes bevestigt relatiebreuk met Afshin Momadi

De editie van Grazia met daarin de eerste column van Jaimie ligt aanstaande woensdag in de winkel.

Jaimie gaf eerder ook al een kijkje in haar privéleven met haar realityserie.

Reallifesoap Jaimie Vaes krijgt geen vervolg

00:22