Ga naar de inhoud
Entertainment

Goede Tijden, Slechte Tijden dit jaar eerder met zomerstop

GTST-castfoto Beeld © Jasper Suyk/RTL

Voor Neerlands langstlopende soap, 'Goede Tijden, Slechte Tijden', begint de zomervakantie eerder dan normaal. Linda, Laura en Ludo kunnen namelijk al op 1 juni de koffers pakken.

"De zomervakantie in Meerdijk breekt dit seizoen eerder aan dan we gewend zijn"

"De zomervakantie in Meerdijk breekt dit seizoen eerder aan dan we gewend zijn", meldt RTL aan ons. De laatste aflevering van het seizoen is meteen bloedstollend spannend. "Donderdag 1 juni is de laatste aflevering van dit seizoen te zien, met een van de meest spectaculaire cliffhangers ooit."

Linda
Lees ook:
Linda opgewonden door Luuk na signaleren hartaanval barman Marcel in GTST

Voor de fans van de soap wordt het lang nagelbijten. Vanaf 28 augustus is GTST weer te zien bij RTL 4 en een paar dagen eerder, op 24 augustus, kun je de start van het nieuwe seizoen vooruitkijken bij Videoland. 

In de zomer kunnen de kijkers weer genieten van vertrouwde programma's als Ik Weet Er Alles Van en B&B Vol Liefde. Maar dat is nog niet alles, belooft RTL. "We verrassen ook met een nieuw programma." Welk programma dat is, is niet bekendgemaakt.

Merel
Lees ook:
Merel Verduyn uit GTST overweegt abortus: 'Het is míjn keuze'

In het huidige seizoen van GTST is te zien dat Merel en Stefano een romance krijgen. Tussen de twee zit een groot leeftijdsverschil wat voor enige commotie zorgt. Rob Goossens snapt daar niks van, zo is te zien in de video hieronder. 

Rob Goossens snapt niks van ophef rondom GTST-romance: 'Is dit alles?'

04:32
Bron: RTL Boulevard
Meer over