Ga naar de inhoud
Entertainment

Noa Vahle giert om botox-opmerking René van der Gijp: 'Daar beginnen we niet aan'

René van der Gijp en Noa Vahle Beeld © SBS6 - screenshot uit Vandaag Inside 19-04-2023

Noa Vahle (23) is alweer een tijdje een vast gezicht in 'Vandaag Inside'. Het presentatietrio ziet hun protégé steeds volwassener worden en daar zijn de mannen ongelooflijk trots op.

"Het is leuk dat we dit meemaken met die kleine"

Noa maakt gisteravond wederom haar opwachting in de talkshow van SBS om te praten over een wedstrijd van Feyenoord tegen Roma. Tijdens de liveschakeling merkt Wilfred Genee op: "Je begint qua uiterlijk steeds meer op je moeder (Linda de Mol, red.) te lijken. Dat is een compliment, hoor."

Terwijl Noa met een kopje Italiaanse koffie voor zich het compliment in ontvangst neemt, vult René van der Gijp aan: "Noa begint een vrouw te worden. Van een meisje wordt het een vrouw. We maken nog van alles mee. Zullen we nog meemaken dat Noa botox gaat spuiten?" Noa giert het uit vanuit Rome. "Nee, nee. Daar beginnen we niet aan", zegt ze. "Daar gaan we nog niet aan beginnen."

Noa
Lees ook:
Noa Vahle spreekt VI-collega's aan op 'ongemakkelijk' moment

Als de verbinding met Noa is verbroken, verduidelijkt René zijn opmerking. "Het is leuk dat we dit meemaken met die kleine. Dat ze nu steeds meer een vrouw wordt. In het begin dacht ik nog wel eens - dan had ze zo'n jackie aan en haar haar in een staart: ze is net 14. Maar nu niet meer." Johan Derksen daarop: "Toen ik hier begon, lag zij in de wieg."

Wilfred vindt dat het onderwerp een beetje van hem wegloopt. "Het is een heel apart gesprek aan het worden. Ik vond alleen dat dat ze steeds meer op haar moeder begon te lijken", zegt de presentator. "Maar toen begon hij gelijk over botox", gniffelt tafelgast Rutger Castricum. Dat vindt Wilfred een beetje jammer, laat hij zich ontvallen: "Dat is dan weer minder leuk allemaal." 

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21.30 uur op SBS 6. Je kijkt de aflevering van gisteren hier terug.

Noa
Lees ook:
Noa Vahle krijgt schaamrood op de kaken door opmerking over vriend in De Oranjewinter