Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon bevestigt breuk met Gavin: 'Alleen maar tranen'

Gavin en Gordon Beeld © Instagram @gordonheuckeroth

Het hing al even in de lucht, maar nu heeft ook Gordon (54) zich uitgelaten over de breuk tussen hem en zijn ex-verloofde Gavin Rozario. Op Instagram schrijft Goor dat hij 'alleen maar tranen' kan laten om de stukgelopen relatie.

"Maar we gaan gewoon weer door"

In het bericht laat Gordon ook weten dat hij 'een miljoen gevoelens heeft, maar nul woorden'. 'Maar we gaan gewoon weer door', besluit de presentator.

Geruchten over de breuk tussen Gordon en de 24 jaar jongere Gavin doen sinds dinsdag de ronde. De Telegraaf meldde dat Gordon eerder zou zijn teruggevlogen van een tripje naar Australië, het thuisland van Gavin.

In de nacht van dinsdag op woensdag verwijderden beide mannen alle foto's van elkaar op hun social media. Ook volgen zij elkaar niet meer op Instagram, wat tegenwoordig ook veelzeggend is.

Eind maart ging Gavin nog op één knie voor Gordon. De twee zouden dit najaar gaan trouwen en daarna samen gaan wonen. De droomlocatie voor het sprookjeshuwelijk was ook geregeld, maar die plannen zijn nu dus van de baan.

Toen de verlovingsring om Gordons vinger werd geschoven, kenden de presentator en Gavin elkaar een goede drie maanden. Begin dit jaar ontmoetten zij elkaar namelijk in Zuid-Afrika. Vanaf februari kon heel de wereld via social media meegenieten van hun romance.

Gordon
lees ook:
Gordon heeft volste vertrouwen in relatie met Gavin: 'Dit zit goed, dat merk je aan alles'

In een interview in de radioshow van Frank Dane vertelde Gordon, die zijn liefdesleven als 'een puinhoop' omschreef, dat het 'dit keer echt goed' zat. "Dat merk je aan alles", zei hij. "Het is een heel ander kaliber."

RTL Boulevard sprak vlak na de verloving met Goor, die toen vol trots zijn ring liet zien:

Gordon pronkt met verlovingsring om middelvinger: 'Ben heel emotioneel'

02:24