Ga naar de inhoud
Entertainment

Fajah Lourens heeft ‘diep verlangen’ om te trouwen

Fajah Lourens Beeld © ANP

Fajah Lourens (41) heeft in de afgelopen jaren al heel wat relaties achter de rug. De fitness-goeroe heeft hierdoor zelfs besloten om een tijdje zowel de liefde als haar seksleven op pauze te zetten. Nu ze voorzichtig weer aan het daten is, onthult ze aan ‘De Telegraaf’ dat ze haar wens om te trouwen toch niet heeft opgegeven.

"Tuurlijk blijft het een diep verlangen om ooit een keer te trouwen met iemand"

Na een orgasme-sabbatical van ruim een halfjaar leert Fajah haar nieuwe vlam kennen. Ze is nu ‘voorzichtig aan het daten’ met hem en besluit dingen eens anders aan te pakken. Zo is ze voor het eerst ‘niet meteen’ met een man naar bed gegaan. Voorheen verwarde ze lust namelijk met liefde: “Ik merkte dat ik oxytocine, een stofje dat vrijkomt als je seks hebt of knuffelt, verwarde met liefde. Dan ging ik met iemand die leuk was voor een avond naar bed, maar werd het toch weer een relatie.“

Nu ze tot al deze inzichten is gekomen, wil ze alles stap voor stap doen in haar huidige liefdesleven.“Hij wil graag een mooie reis maken, en ik ben nog maar net oma geworden en heb twee paarden gekocht, dat vind ik nu even belangrijker dan een relatie. Vroeger zou ik meteen denken: we hebben verkering, we gaan ervoor en had ik bij wijze van spreken mijn trouwjurk al aan.”

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens onder het mes: 'Alles komt altijd goed'

Toch droomt Fajah er stiekem nog altijd van om ooit in het huwelijksbootje te stappen: “Tuurlijk blijft het een diep verlangen om ooit een keer te trouwen met iemand, maar ik duik niet meer vol in een relatie. Ik voel me intens gelukkig met mezelf, dat is wel het verschil. Ik heb alles wat ik nodig heb, want uiteindelijk zit dat gewoon in jezelf.”

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens is voor het eerst oma geworden: 'Heel trots'

Onlangs is Fajah toch nog op vakantie gegaan met haar nieuwe vlam.