Ga naar de inhoud
Entertainment

Erik Dijkstra doet boekje open over relatiebreuk: 'Kapot van geweest'

Erik Dijkstra en ex-partner Hester Beeld © ANP

Journalist Erik Dijkstra (46) vertelt in 'Libelle' openhartig over zijn relatiebreuk met ex-partner Hester. De twee zijn ruim zeventien jaar samen geweest en hebben een zoontje en een dochtertje. Dat hun relatie op de klippen is gelopen, is Erik dan ook niet in de koude kleren gaan zitten. "Ik ben er kapot van geweest."

"Ik mis af en toe dat oude gezinsgevoel"

De journalist noemt de breuk 'superverdrietig' en hoewel de twee voormalige geliefdes uit elkaar zijn, gaan ze inmiddels 'weer goed met elkaar om'. Toch heeft Erik het er soms nog moeilijk mee: "Ik mis af en toe dat oude gezinsgevoel." De journalist is echter niet eenzaam, want inmiddels is hij weer 'gelukkig met iemand anders'. Wie dat dan is, laat hij niet weten. 

Erik
Lees ook:
Erik Dijkstra negen jaar na nederlaag De Slimste Mens: schuld van Diederik Jekel

Ondanks dat hij en Hester niet meer samen zijn, is zijn ex-partner toch nog bij hem. Erik heeft namelijk nog altijd een tattoo van haar. "Die laat ik gewoon staan. (...) Ze is de moeder van mijn kinderen! Voor mij was het een daad van liefde." Hij moet er niet aan denken om deze tattoo ooit te laten verwijderen: "Door zo'n tattoo gaat geen zwart kruis. We hebben fantastische jaren samen gehad. Die gooi ik niet in de prullenbak." 

Erik
Lees ook:
Erik Dijkstra onder vuur na opmerking tegen terminaal zieke Jan Rot