Ga naar de inhoud
Entertainment

Angela de Jong in VI aangesproken op uitspraken over Rob Kemps

Angela de Jong en Rob Kemps Beeld © ANP

Dat Angela de Jong (47) een aantal pittige uitspraken heeft gedaan over Rob Kemps (37) is ook Wilfred Genee (55) ook niet ontgaan. In 'Vandaag Inside' spreekt hij de opiniediva erop aan.

"Maar jullie gaan mij nu verwijten dat ik te ver ga?"

In haar column heeft Angela vorige week geschreven dat Rob 'ooit zo'n sympathieke feestzanger' was. Maar sinds hij een contract heeft bij SBS is hij volgens haar 'zo bevangen door de roem dat hij zich niet alleen meesterinterviewer waant, maar ook zijn vriendin en piepjonge kinderen inmiddels aan de kant heeft gezet'.

Die woorden vindt Wilfred blijkbaar wel erg pittig. In Vandaag Inside vraagt hij Angela of het nou nodig is om 'een waardeoordeel' uit te spreken over dat hij bij zijn vrouw weg is. "Nee, het paste in mijn betoog met het feit van BN'ers die naast hun schoenen gaan lopen", zegt Angela daarop. Als Wilfred vervolgens zegt dat het een privézaak betreft, beaamt Angela dat. "Het is niet nodig. Dat ben ik helemaal met je eens."

Rob
lees ook:
Rob Kemps en vriendin uit elkaar: 'Houden nog steeds van elkaar'

Dan haalt Wilfred een column aan van Marcel van Roosmalen, waarin die schrijft dat Angela zich te vaak bemoeit met anderen. "Nee, ja, dat moet hij dan vooral vinden, maar jullie gaan mij nu verwijten dat ik te ver ga?" zegt Angela aan tafel bij Wilfred, Johan Derksen en René van der Gijp. Wilfred kan dan niets anders zeggen dan dat er in zijn eigen programma ook geen enkele grens zit. "Daarom", besluit Angela.

Vorige week werd bekend dat Rob en zijn vriendin uit elkaar gaan. In de video hieronder zie je meer over de breuk.

Wilfred
lees ook:
Wilfred Genee en Johan Derksen geven af op Rob Kemps als tafelgast: 'Mister Correct'

Relatie Rob Kemps en vriendin niet volledig kapot: ‘We blijven nog vrienden’

01:24