Ga naar de inhoud
Entertainment

Zó brengen de Nederlandse sterren hun Pasen door

Heleen van Royen, Yolanthe Cabau, Monique Westenberg Beeld © ANP

Heel Nederland en dus ook onze sterren vieren dit weekend Pasen. Waar de één dit in het buitenland doorbrengt, de ander zelfs in het ziekenhuis, gaan sommige BN'ers toch liever voor een traditioneel paasweekend. Hieronder een overzicht van wat onze sterren van eigen bodem uitspoken op deze feestdag.

"Een beter begin van Pasen kan je toch gewoon niet hebben"

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk en haar 'konijntje' (vrouw) zijn onderweg naar hun familie. Samen willen ze de mensen in Nederland 'fijne paasdagen wensen'. Dit doen ze - met behulp van een filter - vermomd als paashaas. Alhoewel, bij Samanthas vrouw missen helaas wel de oren van een haas. Volgens de zangeres is daar een logische verklaring voor: "Je luistert toch niet. Dat zal het zijn." 

Heleen van Royen

Heleen van Royen wenst haar volgers fijne Pasen. Voor de gelegenheid deelt ze nog even een spiegelselfie van haar outfit voor deze feestdag. Samen met haar vriend genieten ze in het Portugese zonnetje van een gezond paasontbijt. De tortelduifjes eten namelijk proteïnepannenkoeken. 

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau begint haar ochtend met een gezellig knutseluurtje. Samen met haar zoontje Xess Xava schilderen ze een aantal eieren in de mooiste kleurtjes. 

Kim Feenstra

Ook Kim Feenstra en haar kindje zijn aan het knutselen. Kim heeft zelfs een handig hulpmiddel ingeslagen zodat het kliederen op een ei iets makkelijker verloopt voor haar peuter Brooklyn. 

Stijn Fransen

Stijn Fransen begint haar ochtend met een stevige wandeling. "Een beter begin van Pasen kan je toch gewoon niet hebben", stelt ze met een grote glimlach. "Heerlijk met de kleine man in de kroondomeinen aan het wandelen. Hier wordt een mens gelukkig van." 

Bridget Maasland

Wie geen glimlach op haar gezicht heeft, is Bridget Maasland. De presentatrice spendeert haar Pasen namelijk in de sportschool.  

 

Wolter Kroes

Ook voor Wolter Kroes is dit paasweekend niet helemaal zoals hij voor ogen had. Zijn zoontje Thomas ligt namelijk sinds vrijdagavond met een zware hersenschudding in het ziekenhuis. De artsen zorgen gelukkig goed voor zijn kleine vent, want Thomas krijgt zelfs een paascadeautje van ze. 'Zo lief', schrijft Wolter. Aan RTL Boulevard laat de zanger vandaag weten dat het naar omstandigheden goed gaat met zijn zoontje. Hij zou veel slapen, erg warrig zijn, maar gelukkig wel meer aanspreekbaar. 

De zanger moet vanmiddag optreden, maar gaat daarna gelijk weer terug naar het ziekenhuis voor zijn zoontje. 

 

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer

Juicekoningin Yvonne brengt haar Pasen liever werkend door. Op Instagram schrijft ze dat ze 'liever naar juice dan naar paaseiren' zoekt. 

Monique Westenberg 

Over juice gesproken: twee jaar geleden bracht Monique Westenberg haar Pasen zonder haar grote liefde André Hazes door. De zanger spendeerde deze feestdag toen met zijn toenmalige vriendin Sarah van Soelen. Monique deelt vandaag op Instagram een video van haar paastafel en daarop zijn meerdere borden te zien. Als het goed is, zit André dit jaar dus wél aan tafel bij Monique. De twee zouden tenslotte weer helemaal verliefd zijn op elkaar. 

Marieke Elsinga 

Marieke Elsinga heeft een heuse paastraditie met haar familie. Zo verzorgt elk jaar een ander familielid de paasbrunch. Nu is het de beurt aan Marieke en ze neemt voor de gelegenheid haar volgers mee in de keuken. 

Caroline Tensen

Caroline Tensen laat haar volgers weten dat ze haar Pasen in de tuin doorbrengt. Of ze tussen alle bloemen ook nog wat paaseitjes verstopt, is nog maar de vraag.