Ga naar de inhoud
Entertainment

Spectaculaire optredens en onthullingen in Make Up Your Mind

Het nieuwe seizoen van ‘Make Up Your Mind’ is begonnen. De eerste aflevering zorgt direct al voor de nodige verwarring bij zowel televisiekijkend Nederland als de juryleden.

Ally Lave 

De deelname van Ally Lave is helaas van korte duur. Vlak na de voorstelronde stuurt de jury deze queen naar huis. Het loopje over de catwalk doet haar de das om. Ondanks haar vroege exit kan Ally Lave gelukkig nog wel haar lipsync-optreden geven. Aan de jury de lastige taak om haar identiteit te raden. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk blijkt het te gaan om niemand minder dan RTL Boulevard-reporter Lex Uiting.

Ally Lave geeft sensuele touch aan lip sync

01:38

Jessie Slaaay

Jessie Slaaay is een stoere queen. Met haar motorstuur en racevlaggen maakt ze iets los bij de jury; zou dit soms Max Verstappen kunnen zijn? Jessie Slaaay zet alles op alles om de jury van haar talent te overtuigen, maar verliest helaas de battle van Sissy Girl. Wanneer Jessie Slaaay zichzelf onthult, weet de jury niet wat ‘ie meemaakt; het is soapie Ferri Somogyi, beter bekend als Rik de Jong uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Ongeloof bij onthulling Jessie Slaaay: ‘Dit kan niet!’

02:50

Sissy Girl 

Met haar lange paarse haren en felblauwe ogen lijkt Sissy Girl wel een sprookjesfiguur. Het is echter nog een hele klus om achter de identiteit van deze queen te komen. Pas op het allerlaatste moment heeft de jury door om wie het gaat: cabaretier Stefano Keizers.

Scoort de jury punten bij onthulling Sissy Girl?

02:25

Alyssa Amora 

Alyssa Amora is een heuse hartendief en met haar gouden lokken en outfit weet ze de jury meteen te raken. Vooral Fred van Leer is diep onder de indruk. Toch gaat ze nét niet door naar de finale en moet ze haar ware identiteit onthullen. De jury blijkt er volledig naast te zitten. Het is acteur Jeroen Spitzenberger die zijn sneakers heeft verruild voor pumps.

Publiek verbouwereerd na onthulling Alyssa Amora

02:41

Nutty Narissa 

Na de onthulling van alle queens krijgt de jury nog een bijzondere verrassing. Er is namelijk nóg een queen op de set aanwezig. Nutty Narissa maakt een spectaculaire entree met haar prachtige outfit en opera-lipsync. De jury is diep onder de indruk, maar heeft al wel vrij gauw door om wie het gaat: pianist Wibi Soerjadi.

Wie is de mysterieuze queen Nutty Marissa?

02:25

Vera Tulip 

Wat een prachtige verschijning is Vera Tulip! Met haar bloemen weet ze de jury volledig in te palmen. En dan weet ze iedereen ook nog eens te betoveren met haar fantastische moves. Het is dan ook geen verrassing dat ze doorgaat naar de finale. We moeten alleen nog wel even geduld hebben om erachter te komen welke BN’er gestalte geeft aan deze queen…

Vera Tulip zet de bloemetjes buiten tijdens waanzinnig optreden

01:35

'Make Up Your Mind' is volgende week zaterdag weer om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en Videoland, dan gaan opnieuw vijf queens de strijd met elkaar aan voor een plekje in de finale.