Ga naar de inhoud
Entertainment

Johnny de Mol breekt bij afscheidswoord in HLF8: ‘What a ride'

Beeld © SBS6/Screenshot HLF8 7-4

Johnny de Mol (44) heeft zich vanavond tijdens de allerlaatste aflevering van 'HLF8' gericht tot het publiek, zijn team maar ook zijn familie. Bij het dankwoord aan zijn familie breekt hij in tranen uit: “Zonder jullie had ik het echt niet gekund”, zo vertelt hij geëmotioneerd.

"Ik had het voor geen goud willen missen"

"Dit was hem dan, de laatste", zo richt hij zich tot het publiek. "De afgelopen 2 jaar kunnen zich het beste laten om schrijven als een waanzinnige rit in en spectaculaire achtbaan. Niemand heeft zijn ogen dicht gehouden tijdens deze rit. Niemand heeft zijn ogen dicht gehouden tijdens deze rit, we zijn er vol voor gegaan."

Johnny
Lees ook:
Johnny de Mol: 'Einde HLF8 na alles wat is gebeurd extra zuur'

Het is niet altijd even makkelijk geweest voor hem en zijn team, zo geeft hij toe. "We hebben het uitgeschreeuwd. Soms van plezier, soms van ellende. Ik ben zo ontzettend trots en dankbaar dat jullie zijn blijven zitten tijdens deze rit. Ook op de momenten die jullie hadden kunnen uitstappen. Ik voel me bevoorrecht met zo’n team. Thanks for the ride. Ik had het voor geen goud willen missen."

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks is grote afwezige tijdens laatste aflevering HLF8

Tot slot richt hij zich ook nog tot zijn gezin: "Voor mijn allerliefste thuisteam: zonder jullie geloof en liefde in mij had het echt niet gekund."