Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Goossens kritisch over selfservice-pension Meilandjes: 'Veel geld voor minimum contact'

Beeld © ANP

Liefhebbers van de familie Meiland hebben er sinds deze week een nieuw vakantieadresje bij. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om een kamer te reserveren in hun 'selfservice boutique pension' genaamd Code Rosé. Maar er zitten wel een paar haken en ogen aan...

"Als je zoveel geld uitgeeft wil je met twee komkommerschijfjes op je ogen op bed gaan liggen en dat alles voor je gedaan wordt"

Voor wie nu meteen in de auto stapt richting Noordwijk; zorg dat je voldoende saldo hebt. Een kamer kost namelijk 370 tot 560 euro per twee nachten, inclusief ontbijt. Een aardig bedrag, maar toch blijken er genoeg Nederlanders te zijn die hun portemonnee willen trekken. Wat betreft reserveringen loopt het namelijk storm. En dat vinden Luuk, Bridget en Rob toch wel verrassend. Helemaal omdat de gasten nog helemaal niks gezien hebben van de acht kamers die momenteel nog volop verbouwd worden. "Ik denk dat het bij hen toch voornamelijk op naam gaat, dat je bij de Meilandjes komt", denkt Bridget.

De BLVD Podcast #22: Geen waar voor je geld in Meilandjes-hotel en Luuk Ikink gevraagd voor realityprogramma

35:54
Dirk
Lees ook:
Dirk nog altijd 'doodziek' van breuk Montana Meiland

Volgens Luuk kan dat nog wel eens gaan tegenvallen, aangezien het een selfservice-hotel is. Inchecken, ontbijten én uitchecken doe je dus allemaal zelf. Al is er wel altijd één van de familieleden aanwezig bij het ontbijt. 'We kiezen ervoor om de interactie met onze gasten tot een minimum te beperken, omdat we willen dat ze zich thuis voelen', zo valt op de website te lezen. Rob: "Ze willen de gasten helemaal niet tegenkomen, maar ze weten dat ze er niet onderuit komen."

"Het lijkt me wel vervelend, want je komt daar naartoe en hoopt dan dat Martien er is. En wie is er dan bij het ontbijt? Leroy!" geint Luuk met hem mee.

Boekingen
Lees ook:
Boekingen open voor nieuw pension van familie Meiland: dit ben je kwijt voor een nachtje

Ook Bridget vindt het een opvallende keuze, helemaal voor die prijs. "Laten we eerlijk wezen: het is nog steeds heel veel geld om even ergens te verblijven waarvan je niet weet hoe het eruitziet", stelt ze. Rob is het daarmee eens: "En dan het contact tot minimum te beperken, ja hallo... als je zoveel geld uitgeeft wil je met twee komkommerschijfjes op je ogen op bed gaan liggen en dat alles voor je gedaan wordt. Dan wil je toch niet zelf niet de koelkast waar je een pasje tegenaan moet houden. (…) Thuis moet ik alles al zelf doen."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Montana
Lees ook:
Montana Meiland laat het eindresultaat van haar opgeknapte huis zien