Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Kemps en vriendin uit elkaar: 'Houden nog steeds van elkaar'

Rob Kemps en vriendin Miriam Beeld © ANP

Rob Kemps (37) en zijn vriendin Miriam Swinkels zetten een punt achter hun relatie. Dit meldt de presentator aan zijn Instagram-volgers. Juicekanalen hebben eerder gemeld dat de Snollebollekes-ster een affaire zou hebben. Ondanks dat Rob en Miriam vinden dat zij 'niemand verantwoording' schuldig zijn, willen ze middels hun bericht voorkomen dat er 'verhalen rondgaan die niet juist zijn'.

"'We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven"

Op Instagram deelt Rob een foto van hem en Miriam. 'Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn', begint hij zijn berichtje mee. Hij benadrukt dat de twee niemand verantwoording schuldig zijn over hun relatiebreuk. Ook laat hij weten dat er geen sprake is van haat tussen de twee: 'We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen.' 
 

Rob
Lees ook:
Rob Kemps blijft vrienden met Matthijs na DWDD-gate: 'Hij heeft niemand vermoord'

Rob en Miriam hebben twee kinderen samen en zullen daarom 'op afstand en in goede harmonie' bevriend blijven. 'We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven.' Naast zoontje Manu en baby Lola heeft Miriam ook twee kinderen uit een eerdere relatie. 

 

Rob
Lees ook:
Rob Kemps baalt dat Chansons!-incident nu op DWDD-hoop belandt

Rob Kemps over samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk

00:37