Ga naar de inhoud
Entertainment

Jennifer Aniston aast op rol in The White Lotus

Jennifer Aniston Beeld © Getty Images

Jennifer Aniston (54) maakt er geen geheim van dat ze graag haar opwachting maakt in het megapopulaire 'The White Lotus'. De 'Friends'-ster is naar eigen zeggen 'geobsedeerd' door de HBO-hitserie, zegt ze in gesprek met de Amerikaanse website 'E!' tijdens een promo-interview voor de film 'Murder Mystery 2'.

The White Lotus nog niet gezien? Dit artikel bevat spoilers over de finale van seizoen twee.

"Hoor je dat, Mike White?"

Jennifer laat haar kans niet onbenut als de E!-correspondent suggereert dat ze in seizoen drie misschien wel kan opduiken als de zus van Tanya (Jennifer Coolidge) om haar moord uit seizoen twee te wreken. Dat ziet de actrice wel zitten. "Hoor je dat, Mike White?" zegt ze vervolgens tegen de maker van de show, waarna ze over Jennifer Coolidge zegt dat ze van haar houdt. 

Derde
Lees ook:
Derde seizoen The White Lotus speelt zich híer af

Jen wil niets liever dan opnieuw samenwerken met Mike. Ze kent de bekroonde filmmaker van de film The Good Girl uit 2002 en wacht op een telefoontje van hem. De actrice baalt er een klein beetje van dat ze nog niet gebeld is. "Weet je nog dat Mike bij de Golden Globes zei: 'Ik weet dat jullie het allemaal hebben afgewezen'?" zo blikt ze terug op zijn speech nadat The White Lotus de prijs voor 'Best Limited TV Series' ontvangt. "Dat heb ik niet gedaan", aldus Jennifer. "Ik ben niet eens gebeld."

Jennifer is niet de enige A-ster die wil meeliften op het succes van één van de populairste series van dit moment. Acteur James Marsden, onder andere bekend van The Notebook en X-Men, staat ook niet afwijzend tegenover een rol in de serie. Ook Hayden Panetierre (voor het laatst te zien in Scream) is bijna wanhopig voor een telefoontje van de bekende Mike White. "Ik wil dit zo graag. Ik wil dit Tom Cruise springend op Oprah's bank-graag."

Jennifer Coolidge dankbaar voor recent succes: 'Met dank aan The White Lotus'

04:58
Jennifer
Lees ook:
Jennifer Coolidge wint Golden Globe voor rol in The White Lotus