Ga naar de inhoud
Entertainment

John de Bever gevraagd voor De Verraders: 'Te druk voor'

John de Bever Beeld © ANP

'De Verraders' is een psychologische spelletje dat, zo blijkt elke week maar weer, niet voor iedereen is weggelegd. Ook John de Bever (57) is meermaals gevraagd om deelt te nemen aan het programma, maar bedankt daarvoor. Waarom? Dat vertelt hij in een nieuwe aflevering van Realitea.

"Het is nu zó druk met optredens, dat gaat niet"

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16

Selma Omari gaat in de meest recente aflevering over lijken om haar gelijk te behalen, wat resulteert in een (onterechte) exit van getrouwe Noël van Kleef. Zowel John als Kees kunnen niet geloven hoe hard het er aan De Ronde Tafel aan toe gaat. "Ik liet echt niet zo tegen mij praten, ik ging er gelijk op in. Eerst een andere toon, en dan zou ik pas verder gaan", reageert Kees op het beruchte fragment. Ook John heeft er moeite mee. "Ik zou niemand verraden", vertelt hij. "Ik ben daar te eerlijk voor, het zou niks voor mij zijn."

Selma
Lees ook:
Selma Omari in tranen om eigen harde aanpak in De Verraders: 'Komt door pestverleden'

Niet alleen het gekonkel is bij John het probleem, maar de zanger is gewoonweg te druk om bij de opnames aanwezig te kunnen zijn. Dat vertellen De Bevers aan presentator Fawry. "Ik ben een paar keer gevraagd voor De Verraders, maar ik heb het te druk", aldus John. Manlief en manager Kees vult aan: "Je moest dan echt een hele week beschikbaar zijn, en het is nu zó druk met optredens, dat gaat niet."

John
Lees ook:
John de Bever en partner Kees gaan de sneeuw in voor nieuw seizoen De Bevers

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45