Ga naar de inhoud
Entertainment

Kees heldert situatie rond gehoorapparaat John op: 'Geen eis van RTL'

Kees Stevens en John de Bever Beeld © ANP

Hoewel hij niet alles meer even goed hoort, weigert John de Bever (57) een gehoorapparaat te nemen. Even lijkt het erop dat RTL dit de volkszanger wil verplichten, maar in Realitea zet zijn man en manager Kees Stevens (37) dat recht.

"Ik wil al een jaar of tien dat hij een gehoorapparaat neemt"

Eerder vertellen de heren aan RTL Boulevard dat John, als voorwaarde voor een nieuw seizoen, een gehoorapparaat moet nemen. Volgens Kees is dit echter niet de waarheid. "Ik moet dit rectificeren, dit komt door mij", probeert hij de boel te redden.

"Ik wil al een jaar of tien dat hij een gehoorapparaat neemt. (…) Dus als dan het seizoen begint, dan heb je een afspraak met RTL en de mensen die meewerken, en gaat de agenda op tafel. Ik had op mijn lijstje gezet: gehoorapparaat. Maar hij [John, red.] wist dat natuurlijk niet. Ik dacht, dan word ik een beetje gesterkt door die mensen die er allemaal zitten."

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16
John
Lees ook:
John de Bever en partner Kees gaan de sneeuw in voor nieuw seizoen De Bevers

Het is dus géén eis van RTL, benadrukt Kees. "Ik dacht: als ze mij hier nou even in steunen, dan neemt 'ie hem wel." John moet er echter niets van weten. "Ik hoor ik het weekend zo vaak muziek in mijn oren, dat ik als ik maandag iets minder hoor ik het niet zo erg vind."

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45
John
Lees ook:
John de Bever vindt zijn werk als zanger 'helemaal niet bijzonder'