Ga naar de inhoud
Entertainment

Komen Ladies of Soul ooit nog terug? Edsilia Rombley geeft update

Edsilia Rombley Beeld © ANP

Afgelopen jaar werd de concertreeks van Ladies of Soul gecanceld na alle commotie rond een ander soort 'optreden' dat groepslid Glennis Grace (44) in een Amsterdamse Jumbo gaf. Edsilia Rombley (45) laat aan '100% NL' weten of fans op een comeback van de vier zangeressen kunnen rekenen.

"Het zit ingewikkeld in elkaar"

Naast Glennis en Edsilia bestaan de Ladies of Soul ook uit Berget Lewis en Candy Dulfer. Als het aan Edsilia ligt, is de laatste noot nog niet gezongen. “Ik hoop het, maar ik kan er nog niets over zeggen. Het zit ingewikkeld in elkaar." Volgens de zangeres komt er veel meer bij kijken dan mensen denken: "Het is een grote organisatie waar veel mensen aan meewerken. Er moet plek zijn in de Ziggo Dome en er moet goed over nagedacht worden."

Toch lijkt een comeback nog niet van tafel. "We gaan in het nieuwe jaar hopelijk weer creatief bij elkaar komen om te kijken naar de invulling en mogelijkheden."

Edsilia
Lees ook:
Edsilia Rombley bijna weggelopen van grote doorbraak

Afgelopen november liet een woordvoerder van de formatie weten dat er toen 'niks te melden' viel over een toekomst van Ladies of Soul. Dus er lijkt enig schot in de zaak te zitten.

Edsilia
Lees ook:
Edsilia Rombley heeft momenteel geen contact met Glennis Grace

Ladies of Soul-zangeres Glennis Grace is tot 200 uur taakstraf veroordeeld, nadat ze vorig jaar met een zogenaamde knokploeg medewerkers van de Jumbo in Amsterdam te lijf gaat. 

Glennis Grace geeft eerste reactie op straf voor geweld in Jumbo

00:51