Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze sterren vonden na een roerig liefdesleven toch de ware

Gordon, Jan Smit, Connie Witteman Beeld © ANP

Dat er altijd hoop is in de liefde, weten ook onze Nederlandse sterren maar al te goed. Ondanks dat een aantal van hen een roerig liefdesleven heeft gekend, zijn ook déze sterren eindelijk echt gelukkig in de liefde.

Gordon

Gordons hart is keer op keer gebroken door verschillende mannen in zijn leven. Toch hoopte de zanger altijd nog de ware tegen te komen. Hij deed zelfs mee aan het datingprogramma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? Helaas kende dit sprookje ook geen happy ending. Gordon lijkt echter zijn prins op het witte paard nu eindelijk gevonden te hebben. Zijn Australische vriend Gavin heeft het hart van de zanger weten te veroveren. En déze relatie lijkt van lange duur te zijn, want afgelopen weekend ging zijn Australische hunk op één knie voor de zanger. Tijdens hun luxe uitstapje naar de Malediven vroeg hij Gordon ten huwelijk. De zanger heeft natuurlijk volmondig 'ja' gezegd. 

Gordon geblesseerd op dag van huwelijksaanzoek: 'Heeft Gavin sneller de erfenis'

02:58
Bridget
Kijk ook:
Bridget Maasland blij dat Gordon gaat trouwen: ‘Ik gun het hem zo’

Patty Brard

Na drie mislukte huwelijken was het voor Patty Brard bij de vierde man pas écht raak. De presentatrice is dolgelukkig getrouwd met Antoine. Inmiddels zijn de tortelduifjes al meer dan zeventien jaar samen, waarvan ongeveer 9 jaar getrouwd. Onlangs kochten ze een nieuw stulpje in Almere. Voor haar huwelijk met Antoine trouwde Patty met Ron Brandsteder, zakenman Carlo Nasi en zanger René Muthers.

Patty
Lees ook:
Patty Brard organiseert blind date met dramatische afloop

Patricia Paay

Net als Patty Brard is ook Patricia Paay vier keer getrouwd. Momenteel is ze al 7 jaar gelukkig gehuwd met haar 39 jaar jongere man Robbert Hinfelaar. Hiervoor stapte de zangeres in het huwelijksbootje met Gerard Visser, Joey Fresco en Adam Curry. Met de laatste kreeg ze haar dochter Christina Curry. 

Nu ze een gelukkig liefdesleven heeft, blijft er niet veel meer te wensen over. Toch staat er nog één grote wens in het bijzonder op haar lijstje. 

Patricia Paay heeft één grote wens: 'Oma worden'

00:53

Jan Smit

Jan Smit prijst zichzelf gelukkig met zijn vrouw Liza. De twee tortelduifjes zijn al sinds 2011 getrouwd en hebben twee kinderen samen. Voor zijn liefdessprookje met Liza kende de zanger echter heel wat diepe dalen. Zo is hij een tijdje samen geweest met schrijfster Ellemieke Vermolen. Ellemieke blikt in een interview met Ruud de Wild terug op haar liefdesleven met Jan en noemde het een 'yolo-relatie'. Eigenlijk wil ze het niet eens een relatie noemen, vertelt ze in de podcast 30 MINUTEN RAUW. Ook is de zanger een aantal jaar samen geweest met Yolanthe Cabau van Kasbergen. De twee hadden zelfs trouwplannen. Nadat Yolanthe in 2009 in een parkeergarage zoenend werd betrapt met Wesley Sneijder, was de relatie met Jan heel snel voorbij. 

Connie Witteman

Connie Witteman heeft de liefde gevonden bij een oude bekende van haar. Na een vriendschap van 35 jaar valt coffeeshop-eigenaar Henk de Vries als een blok voor Connie. Aan Privé vertelde Connie hoe de liefde is opgebloeid tussen de twee. "We zagen elkaar als vrienden soms wat vaker, soms wat minder. Henks lieve vrouw is drie jaar geleden overleden, wat voor hem een verschrikkelijke tijd was. We zijn deze zomer een keer met elkaar gaan eten, eerst nog met gezamenlijke vrienden erbij. En dat hebben we daarna nog een paar keer met z’n tweeën gedaan. Toen kwam het plan samen met vakantie te gaan en vorige week zijn we teruggekomen van een ruime week op Curaçao. Dat was heerlijk en daar hebben we besloten eindelijk, alsnog, voor elkaar te gaan nu we beiden alleen zijn", vertelde ze eind 2021. Inmiddels zijn de twee tortelduifjes niet meer bij elkaar weg te slaan. 

Voor haar relatie met Henk was Connie 22 jaar getrouwd met Hans Breukhoven. Samen adopteerden ze drie kinderen. Ook was ze enige tijd verloofd met Eugène van Dun. Deze relatie eindigde in de rechtbank. Connie heeft beslag laten leggen op de gezamenlijke panden van haar en Eugène.